Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Operatīvā bilance
Lūdzu palīdziet. Steidzami nepieciešams bankai līdz rītdienai iesniegt operatīvo bilanci.
Esam jauna firma, kas ver veikalu vaļā bet līdz šim nekāda darbība netika veikta. Kas mums galvenais jāsarkasta bilancē?
Ответы (66)
Esam reģistrēti jūnijā, bet darbība nekāda netika veikta.
А Вы знаете что такое баланс? Его не писать, его составлять нужно.
Ну так яуна фирма должна что-то иметь. Лапитал, денежные средства и т.д. Вот и покажите в балансе.
Ирисс, там похоже не имеют понятия что такое баланс.
В балансе нет главного или НЕ главного. В балансе отражаете состояние фирмы на дату составления баланса.
Ok, jāsastāda operatīvā bilance.
Vai ir kāda speciāla veidlapa vai jāraksta standarta bilances veidlapā?
Tatad jāsaraksta pašu ieguldījums, visa tehnika jāuzskaita utt?
Protams atvainojos par nezināšanu šajos jautājumos, bet lūdzu palīdzību nevis nosodījumu par nezināšanu.
Amuil, похоже Вы правы.
Santa761, а бухгалтер у Вас есть?
Есть бланк, посмотрите на www.***censored***
Будет легче понять, наверное.
Nu vismaz viens kontējums Jums tomēr ir. D2620 K3110

. Ja nekas cits nebija, šos divus ciparus rakstiet bilancē.
Bugalter budet, no tolko ot janvara.
Надо смотреть 2620 ли ? А может 1230
Santa, katram vajag nodarboties ar savu darbu. Ja Jums sāpēs zobi Jūs arī meģināsiet paša sev tos noplombēt? Nē taču, iesiet pie arstā. Bet nezinot kāpēc visi domā ka zobu pašām bevar noplombēt, bet bilanci sastādīt var.
Pieaiciniet grāmatvedi lai viņš Jums sastāda bilanci.
Santa761, оперативный баланс состоит из нескольких бланков. Возможно, Вам нужно будет составить денежный поток и обязательно расчет прибыли/убытков, даже если деятельности не было, значит пустой. Что-то мне подсказывает, что Вам будет нужен бизнес-план.
Вы интересовались у банка, что конкретно они хотят от Вас видеть?
Nevar palīdzēt jums sastādīt operatīvo bilanci, ja nav informācijas.
Amuil, taisnība.Ja Jums tur nekas sarežģīts, tad samaksāsiet ~50Ls un visi papīri kārtībā.:-)
Es pat ņemtos to līdz rītam izdarīt par tiem 50 Ls:-D
http://vgk.lv/ru/user/21584/ ,если у вас пустой баланс то вам ничего банк не даст.
Zinaidat, а чего это у Вас за ссылочка?8-)
Bankā kredīts tiek ņemts pret nekustamo īpašumu apgrozāmajiem līdzekļiem.
Kredītu dod, un visi dokumenti iesniegti vēl bilance.
Ir pašu ieguldījums precēs un pamatkapitālā.
Закрыть
Краткое описание нарушения