Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Par "Hansa līzings" formēšanu uzņēmumā К списку тем
Par "Hansa līzings" formēšanu uzņēmumā
Esam sākuši pie sevis noformēt Hansa līzingu klientiem. Lieta tāda, ka mēs strādājam bez kases aparāta. Nu un es tagad neko nesaprotu, kā man rīkoties, grāmatojot un noformējot:
Pirkuma cena(neizmaksātā vērtība) 120Ls
Izpirkuma maksājums 6 Ls
Līguma atlīdzība 2.40; PVN 0.43 Ls
Kopā klients uz vietas samaksā 8.83, bet Hansa līzings ieskaita kontā starpību.
Tos 8.83-principā tā ir iemaksa par preci, es taču nevaru formēt ar kvīti.
Ответы (4)
Mēs arī nesen sākām formēt nomaksas līgumus - teorētiski līguma atlīdzību vajadzētu likt pa virsu preces vērtībai, jo tā ir atlīdzība par līguma noformēšanu. Kvītis ir paredzētas noformēšanai ārpus darbības vietas (izbraukumā). Mūsu klienti visu maksā ar pārskaitījumu (izrakstu rēķinu).
Jā, var izšļūkt, kamēr ir tikai līguma atlīdzība, bet tiklīdz sākas pirmā iemaksa, kas var būt arī 30 vai 50 procenti...Tagad lemjam par to, ka laikam jāpērk kases aparāts vai jāuzstāda bankas termināls:)
Dzērve: Tu raksti rēķinu Līguma atlīdzībai?g
Man galvā putra, kā lai visu šo "sasien" kopā.
Kad klients rēķinu apmaksā, noņemo no 2310 (120 - 6 - 2.83 gan atlīdzību, gan pirmo iemaksu), pāri paliek starpība, ko līzings vēlāk apmaksās.
Bet tad kārtība tāda sanāk?:izrakstu PPR par 120 Ls un klāt rēķinu par ko? mani mulsina tie 6 lati....
Закрыть
Краткое описание нарушения