Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN pārmaksas novirzīšana К списку тем
PVN pārmaksas novirzīšana
Sakiet lūdzu - kas man jāraksta ...
lūdzu izveidojušos PVN pārmaksu Ls _____
(kada summa te jaraksta) - ta kura man reali ir kā pārmaksa?
Vai ta summa kuru nepiecieshams, lai dzesh?
Ответы (8)
все зависит от Вас, или всю переплату или ее часть.ИМХО
VID saitā ir speciāla veidlapa pie PVN kura jāaizpilda lai prasītu PVN atmaksu.Parastitā ir par taksācijas periodu.Kā saprast kā pārmaksa vai tā kuru dzēš?
думаю имелось в виду о переплате ПВН на погашение других налогов.....:-D
Ā , nu skaidrs, tad to kuru vajag
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/veidlapas%20un%20iesniegumi/veidlapa_pvn_pieprasījums.doc
Varbūt ir domāta šī veidlapa?
Es parasti atstāju nelielu rezervi (katram gadījumam)
Piemēram, ja pārmaksa ir 50000 Ls, tad prasu atpakaļ 45000, bet viss ir atkarīgs no situācijas.
Jūs varat atprasīt 18% no 40.rindas Pat ja pārmaksa būs lielāka, atpakaļ saņemsiet tikai šo summu. Atlikušo varēsiet saņemt nākamgad pēc gada deklarācijas nodošanas.
При чём тут годовая декларация и получение какой-то суммы, если народ желает этой переплатой другие налоги зачесть? Ежели это налоги госбюджета, то и вообще без проблем должно пройти.
Piekrītu, ka без проблем должно пройти, taču VID vadās pēc MK noteikumu Nr.276 272.punktu
Taču var arī paveikties un dabūt visu pārmaksāto summu uzreiz.
Закрыть
Краткое описание нарушения