Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Tildes Jumis К списку тем

Tildes Jumis
Vai varetu man sniegt kādu info, kur es varu iegādāties Tildes Jumi un cik ši grām.progr tagad aptuveni maksā??:-)
Anitta55
Anitta55 04.12.2006 22:25
601 сообщение на сайте

Ответы (40)

Irina_8ko , можете найти вполне, смотря что Вы используете: финансы, склад, ОС. У меня есть клиенты, которые в этом году не обращались ни разу и соответственно не платили ни абонемент, ни вызов: до электронного декларирования ещё не дошли, 556 правила по ОС ещё для них не актуальны, склада нет (там поменялись номерные накладные).
Makssoft
Makssoft 06.12.2006 16:23
24096 сообщений на сайте
jā, bet tikkai gada pārskatu bez 556 noteikumiem neiesniegt VIDā
Larao
Larao 06.12.2006 16:44
6767 сообщений на сайте
ещё не конец года и думаю по этому поводу все вызовы будут уже в следующем
Makssoft
Makssoft 06.12.2006 16:45
24096 сообщений на сайте
un cik maksā viens izsaukums piemēram uz 1 stundu
Larao
Larao 06.12.2006 16:47
6767 сообщений на сайте
В гарантийный период нисколько, в первый год по интернету нисколько, в последующее время вызов 6Ls и 8Ls в час. Только вызывают те клиенты, которые не могут сами скачать с интернета и не умеют работать в Explorer. Одноразовое обновление программы стоит 25-35 Ls в зависимости от объёмов. И наконец абонемент на обслуживание по телефону, интернету и все обновления в течении года стоит 60 Ls. Его покупают не все, некоторые одноразово покупают обновление в течении года, так выходит ещё дешевле.

Makssoft
Makssoft 06.12.2006 16:55
24096 сообщений на сайте
05.12.2006 11:33

Jā var arī nemaksāt tos 96 Ls, bet tad nebūs jauninājumu (kā zinām likumi mainās ne pa mēnešiem, bet pa dienām), nebūs grāmatvežu pēcpusdienu, nebūs telefoniskās konsultācijas pa telefonu, nebūs kruto grāmatvežu kalendāru utt.,
Larao
Larao 06.12.2006 16:58
6767 сообщений на сайте
Grāmatvežu pēcpusdienas ir apspriestas tēmas par grāmatvedības uzskaiti un nav jāiet uz grāmatvežu kursiem
Larao
Larao 06.12.2006 16:59
6767 сообщений на сайте
Es nezinu nevienu programmu, kurai būtu lētāka apkalpošana kā JUMIM!

Man programmā ir svarīgi:

- kas ir cenas kopmlektā;

- par ko būs papildus jāmaksā;

- cik firmām var taisīt grāmatvedību ar vienu licenci;

- vai es varu pati veidot datus kopijas un cik lielas pūles man pie tā visa jāpieliek.

Komplektācija - vierākums programmu piedāva pirkt sevi pa moduļiem. Sakumā škiet, ka tas ir izdevīgāk, jo var iztikt bez noliktavas, PL, algām... Bet ar laiku viss mainās, un vajadzēs gan vienu, gan otru. Tāpēc svarīgi zināt, cik tas viss PAPILDUS izmaksās un kā to pēc tam savietot, lai normāli turpinātu darbu.

Datu kopijas - JUMIS katru dienu pirmo reizi atverot programmu uztaisa automātiski datu kopiju. Un, ja man gadās pa dienu kaut ko datos saķēzīt vai piem, dators "nosbeidzas", tad mans zudums ir tikai vienas dienas dati! Es pati varu atjaunot datus ar iepriekšējās dienas datiem. Vai citas programmas to dara???

Licences - es kārtoju grāmatvedību vairākām firmām ar VIENUa licenci! TILDE to pieļauj. Bet vai citas firmas atļauj ar vienu licenci vairākas firmas apkalpot?

Man patīk grāmatvežu pēcpusdienas (apm.175 latus gadā ieekonomēju uz semiāriem, jo varu JUMJA semināru apmeklējumus ieplānot jau laikus, jo zināms, par visu gadu kad tie notiks).

Tā kā jau gandrīz 10 gadus ar JUMI strādāju man ir jaukas dāvaniņas - pulkstenis un lietussargs. Un katru gadu visiem kalendārs ar grāmatvedim vajadzīgu informāciju!
Andaz
Andaz 06.12.2006 17:40
27892 сообщения на сайте
Pilnībā piekrītu Andaz.Tagadman vienā uzņēmumā ar jauno gadu būs jāstrādā ar Apvārsni.Bez speciālista nemaz nevaru sākt strādāt.Katram uzņēmumam tiek speciāli izstrādāts kontu plāns un viss pārējais.Uz e-pastu atsūtīja it kā instrukciju uz 211 lpp.,grāmata kā Jumī laikam nav.Jumies kādreiz apguvu pati bez problēmām, bet tagad...:-(
Japaina
Japaina 06.12.2006 17:55
10269 сообщений на сайте
Japaina! Es Jūs neapskaužu! Pati esmu ar Apvārsni strādājusi un man ļooooti nepatika! Uzreiz pievērsiet uzmanību klientu kartiņām - tur jāatzīmē kas tas ir - debitors, kreditors, neuzskaita (tāds, kas nekur nepiedalās, it kā tikai avansu norēķiniem, un atskaites par viņu nekādas nedabūsiet). Tāpēc, pēc tam piesaistot finanšu dokumentā klienta nosauku, ļoti jāuzmanās, lai nesajauktu. Uzreiz iesaku pielikt kaut kādu aišķirību, piem. debitoram aiz nosaukuma punktiņš, kreditoram - komatiņš, neuzskaita - zvaigznīte. Nu kaut ko līdzīgu. Jo pēc tam savilkt galus ļoti grūti un izlabot vēl grūtāk. Nebūs tā kā Jumī! Mani tracināja tas, ka nav tādu labu atskaišu kā 'Jumī par klintiem, nu kaut vai atlikums uz sākumu D-K, apgrozījums D-K, atl.uzbeigām D-K. Tad kaut ko tml man uztaisīja, bet nevarēja izdrukāt. Uzmanīgi pārbaudiet ar kādiem dokumentiem jāveic labojumi (debitoru rēķini un vēl kaut kādas briesmas), vai jāveic grāmatojumi. Nav kā Jumī - uztaisi grāmatojumu un attiet! Tur caur speciāliem rēķiniem. Pasakiet man! Kāds jāizraksta rēķins, lai pārgrāmatotu nākamo periodu izdevumus???!!!

Gada sākumā neaizmirstiet izveidot kalendāru - salikt visas valsts noteiktās svētku dienas! Citādi pēc tam viss būs grīstē. Tas tā - iesākumā. Bet lai Jums veicas! Tiešām no sirds!
Andaz
Andaz 06.12.2006 18:49
27892 сообщения на сайте
Paldies.Tas ir pašvaldības uzņēmums un to izdomāja dome caur serveri savienot visus kopā.Cik zinu, visi grāmatveži ir diezgan neapmierināti.:-/
Japaina
Japaina 06.12.2006 23:24
10269 сообщений на сайте
Vai tad tiešām Apvārsnī ir visas specifiskās pašvaldību atskaites? Vai tomēr Jums būs Valsts kases programmā tās jātaisa?

Kad strādāju pašv.uzņēmumā mums bija Jumis, bet visas atskaites (mēneša un gada) taisīju VK programmiņā.
Andaz
Andaz 07.12.2006 11:20
27892 сообщения на сайте
No Apvāršņa var arī elektroniski deklarēt uz VK programmu.
Mainc
Mainc 07.12.2006 11:56
10 сообщений на сайте
"No Apvāršņa var arī elektroniski deklarēt uz VK programmu" - ?????? nesapratu :'(
Andaz
Andaz 07.12.2006 11:58
27892 сообщения на сайте
>Andaz>jums taisnība, šodien uzinstalēja vēl vienu programmu,mazliet paskatījos, tur ir visas atskaites pašvaldībuLOL
Japaina
Japaina 07.12.2006 20:34
10269 сообщений на сайте
Japaina, - tātad nevar tomēr no Apvāršņa izdabūt budžetnieku atskaites? Mums te diskusiju klubs vietējais izveidojies
Andaz
Andaz 08.12.2006 09:30
27892 сообщения на сайте
Es jau vēl Apvārsni nepārzinu, bet cik saprotu, tad nevar gan:-)
Japaina
Japaina 08.12.2006 09:33
10269 сообщений на сайте
Skaidrs
Andaz
Andaz 08.12.2006 12:24
27892 сообщения на сайте
и что вы не понимаете? можно экспортировать в Валстс кассу, а отчеты там все есть.
Uzzi
Uzzi 08.12.2006 12:28
нет сообщений на сайте
Es par to, ka Apvārsnis ārkārtīgi lielās, ka no programmas var izdrukāt visas budžetnieku atskaites. Bet īstenībā - nevar! To var izdarīt tikai no VK programmas. Tas, ka datus var eksportēt uz VK programmu un tas, ka datus var izdrukāt no pašas programmas tomēt ir divas dažādas lietas!
Andaz
Andaz 08.12.2006 12:31
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.