Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Noliktava un gramatvedibas programma К списку тем
396 сообщений на сайте
Ответы (17)
6767 сообщений на сайте
Jūs ko!!! Gribat atļaut svešiem pieslēgties pie savas programmas un redzēt grāmatvedības datus!!! Vai jums prāts ar maz galvā ir! Tur taču būs redzama arī konfidenciāla informācija! Kaut vai tās pašas iepirkuma cenas! Un, je man arī līdzīga saimnieciskā darbība turpat netālu? Es ielienu jūsu datos, apskatos, ka jums nolikatavā ir tikai 2 mani interesējošas preces, aši iepērku vairumā un atsitu jums klientūru. Apskatos jūsu cenas un savas palaižu zemākas! Vai to jūs gribat???
Andaz, что здесь необычного, почему бы клиенту не видеть что у Вас имеется в наличии на складе. И совсем это не конфиденциальная информация для тех, кто хочет что-либо продать. А закупочные цены показывать не нужно, нужно продажные, но можно и просто количество.
158 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Laikam, ja man nav internetā klientiem piekļuve noliktavai esmu iestagnējusi līdz kaklam?
6767 сообщений на сайте
Pats esu izveidojis liidzigu variantu ieksejai lietosanai, bet iespejami arii citi varianti.
Izmeginats ir uz www.rivile.ltprogrammas BALANSAS2000 - starpcitu ljoti laba noliktavas uzskaites un gramatvedibas programma.
Archers
p.s. varu palidzet ja ir konkreti jautajumi.
66 сообщений на сайте
Нам необходимы: Учёт товара по нескольким показателям: размер, цвет, модель. Несколько магазинов и центральный склад, связь через интернет каждый день для контроля реализации и остатков, связь программы в магазине со своим кассовым аппаратом , работа со штрихкодами, и т.д.
Какие программы посоветуете посмотреть ?
нет сообщений на сайте
katru dienu vai visu laiku?(tā, lai jebkurā brīdī to var darīt)
ja visu laiku, tad Hansa. Ja dažreiz dienā tad Navision. ja neesat lieli, tad 1c vai Hansa MVU.
225 сообщений на сайте
Leisu izstrade - adapteta Latvijai (Noliktava, Kases sistema, gramatvediba, pamatlidzekli, razosana, ...)
Noliktava darbojas ar svitrkodiem, vienai precei neierobezots daudzums, analiizes iespejas, logistika...
Kases sistema sasaistita ar noliktavu, klientiem...
Razosana - komplektesana/izkomplektesana, darba laika uzskaite...
Iespejamas attalinatas noliktavas, veikali...
Arturs
26304080
66 сообщений на сайте