Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Par EDS? К списку тем
Mazulite 12.12.2006 12:02
192 сообщения на сайте
192 сообщения на сайте
Ответы (12)
Tiesību pārvaldnieks tiešām ir vadītājs, bet tajā veidlapā paredzēti arī pārējie lietotāji.Kādi vēl citi līgumi.
Klaudijan 12.12.2006 12:12
311 сообщений на сайте
311 сообщений на сайте
Bet mūsu VIDā teica , ka tā kā vadītājām ar šīm te atskaitēm ir mazs sakars , tad tiesību pārvaldnieks var būt arī galv. grāmatvedis, nezini vai nu mna ne tā izskaidroja vai nu es ne tā uztvēru:-(
Mazulite 12.12.2006 12:18
192 сообщения на сайте
192 сообщения на сайте
Es domāju (un mūsu uzņēmumā tā arī ir), ka tiesībū pārvaldniekam ir jābūt tai personai, kas uzņemumā ir UR apstiprinātā paraksttiesīgā persona t.i. valdes loceklis. Es (galvenais grāmatvedis) sagatavoju atskaites EDS sistēmā, valdes loceklis paraksta un iesniedz VID. Jo vadītājs atbild par visu notiekošo uzņēmumā.
Kapēc gan jums vajag uzņemties kaut kādu lieku atbildību, lai vadītājs ir tiesību pārvaldnieks, jo tad visas atskaites būs it kā parakstījis viņš, jūs tikai aizsūtīsiet viņa vārdā
Storno 12.12.2006 12:35
1392 сообщения на сайте
1392 сообщения на сайте
Par to jau es baidos, ka laika trūkuma dēļ viņš neiesniegs un nezidarīs to, bet lieka atbildība man tiešām nav vajadzīga.
Mazulite 12.12.2006 12:46
192 сообщения на сайте
192 сообщения на сайте
Ja laika trūkuma dēļ neiesniegs, tad tā jau viņa atbildība. Var vienoties ar vadītāju, ka jūs viņam rakstiski darīsiet zināmu, ka atskaites gatavas un viņam tās jāiesniedz VID līdz 15. datuma 24:00.
Es jau to zinu, ka viņa atbildība, bet cietīs jau uzņēmums kopumā.:-|
Mazulite 12.12.2006 12:56
192 сообщения на сайте
192 сообщения на сайте
Nu uzliks kādu reizīti soda naudu par laikā nenodotām atskaitēm, tad vadītājs respektēs atskaišu iesniegšanas datumu. Izdrukājot atskaites no EDS sistēmas skaidri redzams, kas un kad sagatavojis un kas un kad iesniedzis. Nepārdzīvojiet tik ļoti par uzņēmuma ciešanām un neuzņemieties lieku atbildību. Katram ir jābūt atbildīgam par to, ko viņš dara. Arī vadītājam.
Sākumā es arī uztraucos, kā būs vai priekšnieks laikā iesniegs atskaites. Bet viss ir OK!:-)
Sākumā es arī uztraucos, kā būs vai priekšnieks laikā iesniegs atskaites. Bet viss ir OK!:-)
Bet galugalā jau grāmatvedis būs vainīgas par neiesniegtām atskaitēm, ja līgumā darba pienākumos tas ir rakstīts
Nu nē! Uz atskaites ir datums, kad atskaite ir sagatavota EDS sistēmā. Un nevar būt grāmatvedis atbildīgs par vadītāja neizdarīto darbu. Var iztaisīt izmaiņas darba pienākumos.
ka esot jāslēdz kaut kāds līgums, kur galv. grāmatvedis ir tik pat atbildīgs kā vadītājs,
Вы можете заключать любые договора, но смыла в таком особого нет. По закону ответственность несет руководитель и никакие соглашения не могут отменить норму закона. Да же при наличии такого договора (об ответственности бухгалтера) перед государством отвечает руководитель.
Вы можете заключать любые договора, но смыла в таком особого нет. По закону ответственность несет руководитель и никакие соглашения не могут отменить норму закона. Да же при наличии такого договора (об ответственности бухгалтера) перед государством отвечает руководитель.
Lienebe
Nu nē! Uz atskaites ir datums, kad atskaite ir sagatavota EDS sistēmā. Un nevar būt grāmatvedis atbildīgs par vadītāja neizdarīto darbu. Var iztaisīt izmaiņas darba pienākumos.
Pilnigi piekritu.
Pilnigi piekritu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть