Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

apiet, bet ne parkapt likumus... К списку тем

apiet, bet ne parkapt likumus...
situācija tāda, ka esmu uzaicināts konsultēt vienu uzņēmumu Gruzijā (kaut kas līdzīgs haltūrai) rīt izlidoju, visu apmaksā viņi (biļetes, viesnīcu utt). par 3 dienu konsultēšanu teiksim sola 1000USD. Viņi grib visus izdevumus uzrādīt savā grāmatvedībā un noslēgt tā kā līgumu ar manu firmu, bet es negribu no saviem 1000USD maksāt nodokļus. vai ir kāda iespēja apiet likumu?
Skins
Skins 13.12.2006 13:25
16 сообщений на сайте

Ответы (22)

Kaut arī samaksāt iznāks IIN , tad vismaz nebūs jāmaksā VSAOI ???

Kāpēc tad nebūs VSAOI?
Mu-maija
Mu-maija 13.12.2006 17:59
15906 сообщений на сайте
Par to VSAOI nemaksāšanu iedomājos , ja gruzīnu firma izmaksās uz vietas naudu kā fiziskai personai . Bet tomēr padomājot varbūt ka grūzijā tādi paši likumi kā pie mums un jāslēdz darbuzņēmuma līgums un jāmaksā ar visām viņu nodokļu likmēm gan VSAOI , gan IIN ( par to kādas ir viņu nodokļu likmes gan es nezinu, varbūt mazākas kā mūsu).Bet tā kā firma tomēr grib līgumu slēgt ar Latvijas firmu kā juridisku personu par pakalpojumiem tas arī noteikti viņiem izdevīgāk , jo tad nu noteikti ar VSAOI nebūs darīšana.Bet cilvēks savu naudu dabūs no Latvijas firmas kā algu diemžēl tāpat ar visiem nodokļiem.
Ilma
Ilma 14.12.2006 10:01
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.