Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tildes jumis
Sakiet luzdu ka ir tildes jumim, ja viena programma es gribu vairakas datu bazes (uznemumus) man vajag pirkt programmu ar vairakam darbvietam, jeb var savadak?
Ieprieksh paldies.
Ответы (7)
viss atkarīgs no tā kas Jūs esiet. Ja firma, kas sniedz grām. pakalpojumu, tad nē, bet tā jā.
varu ka firma un varu ka privatpersona,ka butu man izdevigak?
manuprāt labāk jau kā firma, jo tad firmai ir licence un viņa sniedz pakalopjumus vairākām firmām, kurām Jūs pēc tam piestādat rēķinu par pakalpojumu. A ja privātpersona, tad jums jāreģistrējas kā saimnieciskās darbības veicējai.
Causis> nestāstiet muļķības!
SANITAL> ar vienu licenci varat kārtot tik grāmatvedības ar JUMI, cik spējat! Nosacījums - uz viena datora. No juridiskā viedokļa - jābūt līgumiem par grāmatvedības kārtošanu vai darba līgumiem, kuros atrunāts, ka grāmatvedību kārtojat ar savu programmu vai vislabāk - papildus vienošanās par programmas izmantošanu. Jā, tikai datoram ir jābūt jūsējam! Programmu instalēt uz citai personai piederoša datora nedrīkst. Sīkāk- meklējiet meklētājā, tur kaudzēm informācijas par licencēšanu.
Man paliek žēl Jūsu klietu, ar tik vieglprātīgu attieksmi,varu "tā" un varu "šitā"!Bet, ja esi tikai iesācēja, tad labāk reģistrējies kā "firma".
Te nu es piekrītu Urzula - ja jau meitene uzskata, ka spēj taisīt grāmatvedību vairākām firmām, tad būtu gan jābūt zināšanām - kā tad ir izdevīgāk - kā firmai vai kā privātpersonai.
Закрыть
Краткое описание нарушения