Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Tildes Jumis un Pasaka К списку тем
Atilo 20.12.2006 10:53
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Ответы (21)
Vai Pasaka nodrošina likumdošanas izmaiņas, vai sniedz telefoniskas konsultācijas bez maksas, vai organizē grāmatvežu pēcpusdienas?
Larao 20.12.2006 11:19
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Помнится Клепа хвалила пасаку.
F5 20.12.2006 11:19
1586 сообщений на сайте
1586 сообщений на сайте
Вам нужно чтобы программа удовлетворяла , или grāmatvežu pēcpusdienas?
F5 20.12.2006 11:21
1586 сообщений на сайте
1586 сообщений на сайте
Atilo - neslinkojiet, pameklējiet meklētājā! Tur kaudzēm diskusiju par šo tēmu! Pie tam- ko mēs te varam pateikt vai ieteikt? Ne zinām, cik liels Jūsu uzņēmums, ne ar ko nodarbojas, neko!
Katrs te to deķi vilks uz savu pusi - pie kuras programmas pieraduši, to slavē!
Es ar TILDES JUMI strādāju jau gandrīz 10 gadi un mainīt netaisos! Esmu Apvārsni, Kentauru pamēģinājusi, Navision, 1C, Ozolu, Dais, Grālu un visādas citas programmas pētījusi, bet vienmēr par labu Jumim nosvērusies. Ja grāmatvedis nepārtzin latviešu valodu, protams, ka viņš gribēs 1C, jo tā ir krieviski un apkalpošana krievu valodā, viņiem ērtāk, protams un vieglāk, tas ir pilnīgi saprotams un normāli.
Ja Jums miljonos būs apjomi ar milzu struktūrvienību tīklu un simtiem tūkstošiem preču, tad uzreiz uz Hansu vai Navision jāskatās.
Ja vidēji liels uzņēmums, tad Jumi.
Ņemiet, uzinstalējiet un paskatieties, salīdziniet! Visas, sevi cienošas, programmas piedāvā bezmaksas izmēģinājuma versijas.
Es ar TILDES JUMI strādāju jau gandrīz 10 gadi un mainīt netaisos! Esmu Apvārsni, Kentauru pamēģinājusi, Navision, 1C, Ozolu, Dais, Grālu un visādas citas programmas pētījusi, bet vienmēr par labu Jumim nosvērusies. Ja grāmatvedis nepārtzin latviešu valodu, protams, ka viņš gribēs 1C, jo tā ir krieviski un apkalpošana krievu valodā, viņiem ērtāk, protams un vieglāk, tas ir pilnīgi saprotams un normāli.
Ja Jums miljonos būs apjomi ar milzu struktūrvienību tīklu un simtiem tūkstošiem preču, tad uzreiz uz Hansu vai Navision jāskatās.
Ja vidēji liels uzņēmums, tad Jumi.
Ņemiet, uzinstalējiet un paskatieties, salīdziniet! Visas, sevi cienošas, programmas piedāvā bezmaksas izmēģinājuma versijas.
Neslinkoju un izlasīju visu iespējamo. Mana interese ir salīdzinājums tikai starp šīm programmām.Katrai ir savi + un katrai ir savi -. Tiešāks jautājums būtu- Kādi + ir Pasakai, salīdzinot ar Tildes Jumi. Šādā griezumā forumā diskusiju nav. Ja kāds var palīdzēt, jau iepriekš pateicos.
Atilo 20.12.2006 11:33
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Pamēģināju ieiet Pasakas mājas lapā un neko neieraudzīju , ja spriež pēc uzņēmuma mājas lapas - nekā tur laba nav! Ieeju Tildes mājas lapā un par Jumi izlasu visu, kas mani interesē!
Larao 20.12.2006 14:46
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
pirmkārt, kāpēc vispār notiek izvēle starp programmām, kuras neesat redzējusi (cik saprotu) un nemaz nepārzinat? Jums tacu ar tam bus jastrada un tas ir nopietns lemums uz vairakiem gadiem!
Iesaku vispirms pašiem saprast, ko jūs no programmas gribat dabūt un tad atsevišķi izvērtēt, vai programma vispār to var izdarīt utt. Bez demonstracijas noskatisanas tas, protams, nav iespejams!
Iesaku vispirms pašiem saprast, ko jūs no programmas gribat dabūt un tad atsevišķi izvērtēt, vai programma vispār to var izdarīt utt. Bez demonstracijas noskatisanas tas, protams, nav iespejams!
Ieva001 20.12.2006 14:52
50 сообщений на сайте
50 сообщений на сайте
Bet par to jau iet runa, http://www.vgk.lv/lv/goods/98/255/ meklēju tālāk kaut ko uzzināt par Pasaku, neko sliktu taču nesaku un rezultātā es neko uzzināt nevaru un tas aŗī ir viss!
Larao 20.12.2006 15:36
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Tildes Jumim internetā dabonu izmēģinājuma versiju un izkratu programu kā man tīk
Larao 20.12.2006 15:37
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Manis rakstītais iepriekš vairāk adresēts Atilo. Un visiem tiem, kas meklē programmatūru.
Par Tildes Jumi informacijas ir daudz, par to nemaz nešaubos!
Par Tildes Jumi informacijas ir daudz, par to nemaz nešaubos!
Ieva001 20.12.2006 16:01
50 сообщений на сайте
50 сообщений на сайте
"Baltic Soft Centr", SIA Bieķensalas 6, Rīga, LV-1004 7808769 Grāmatvedības pakalpojumi (tas "PASAKA")
Iks 20.12.2006 16:06
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Paldies visiem. Meloju, jo ar Tildes Jumi 3 mēnešus jau strādāju. Bet tiešām par Pasaku neko nevar īsti uzzināt un nav arī, kā redzu tagad, atsauksmes.
Atilo 20.12.2006 19:21
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
почему нельзя? вам же адрес дали и телефон.
F4 20.12.2006 20:01
843 сообщения на сайте
843 сообщения на сайте
Pasaka varētu būt piemērota lielākiem uzņēmumiem. domāju, ka viņi varētu būt labāki, ja vēlaties programmā daudzas izmaiņas/specifiskas lietas.
Paz 10.01.2007 22:08
225 сообщений на сайте
225 сообщений на сайте
Pasaka nav domāta tikai lieliem uzņēmumiem.
Salīdzinājumā ar Tildes Jumi Pasakai ir daudz labāk organizēta debitoru, bet it sevišķi - kreditoru uzskaite. Feina kārtiba avansa norēķinu veidošanā un daudzas citas lietas.
Ja ir jāizvēlas starp divām šim programmām - noderīgi pazvanīt uz viņu ofisu, kur dabūsiet pilna apjoma info un, domāju, ka ne tikai to.
Salīdzinājumā ar Tildes Jumi Pasakai ir daudz labāk organizēta debitoru, bet it sevišķi - kreditoru uzskaite. Feina kārtiba avansa norēķinu veidošanā un daudzas citas lietas.
Ja ir jāizvēlas starp divām šim programmām - noderīgi pazvanīt uz viņu ofisu, kur dabūsiet pilna apjoma info un, domāju, ka ne tikai to.
Liepupe 10.01.2007 22:37
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть