Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Tildes Jumis un Pasaka К списку тем
3 сообщения на сайте
Ответы (21)
6767 сообщений на сайте
1586 сообщений на сайте
1586 сообщений на сайте
Es ar TILDES JUMI strādāju jau gandrīz 10 gadi un mainīt netaisos! Esmu Apvārsni, Kentauru pamēģinājusi, Navision, 1C, Ozolu, Dais, Grālu un visādas citas programmas pētījusi, bet vienmēr par labu Jumim nosvērusies. Ja grāmatvedis nepārtzin latviešu valodu, protams, ka viņš gribēs 1C, jo tā ir krieviski un apkalpošana krievu valodā, viņiem ērtāk, protams un vieglāk, tas ir pilnīgi saprotams un normāli.
Ja Jums miljonos būs apjomi ar milzu struktūrvienību tīklu un simtiem tūkstošiem preču, tad uzreiz uz Hansu vai Navision jāskatās.
Ja vidēji liels uzņēmums, tad Jumi.
Ņemiet, uzinstalējiet un paskatieties, salīdziniet! Visas, sevi cienošas, programmas piedāvā bezmaksas izmēģinājuma versijas.
3 сообщения на сайте
un neko neieraudzīju
, ja spriež pēc uzņēmuma mājas lapas - nekā tur laba nav! Ieeju Tildes mājas lapā un par Jumi izlasu visu, kas mani interesē! 6767 сообщений на сайте
Iesaku vispirms pašiem saprast, ko jūs no programmas gribat dabūt un tad atsevišķi izvērtēt, vai programma vispār to var izdarīt utt. Bez demonstracijas noskatisanas tas, protams, nav iespejams!
50 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Par Tildes Jumi informacijas ir daudz, par to nemaz nešaubos!
50 сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
3 сообщения на сайте
843 сообщения на сайте
225 сообщений на сайте
Salīdzinājumā ar Tildes Jumi Pasakai ir daudz labāk organizēta debitoru, bet it sevišķi - kreditoru uzskaite. Feina kārtiba avansa norēķinu veidošanā un daudzas citas lietas.
Ja ir jāizvēlas starp divām šim programmām - noderīgi pazvanīt uz viņu ofisu, kur dabūsiet pilna apjoma info un, domāju, ka ne tikai to.
нет сообщений на сайте