Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

ZALKTIS un neapliekamie К списку тем

ZALKTIS un neapliekamie
Labdien,

diemzhel nesaprotu, ka pareizi man jaraksta programma Zalktis, ja man ir darbiniekam polise.

180,-Ls ir nepaliekamie ienakumi - ielieku taja rindina,

Savukart kur man jaliek ta pāri summa 39Ls, kuri apliekas ar IIN 25%?

Paldies!
Sindija
Sindija 27.12.2006 19:35
988 сообщений на сайте

Ответы (7)

Nesaprotu, kāda polise ietekmē te kaut ko un kur un jo sevišķi darba algu?Kas tā par polisi?
Vijoliite
Vijoliite 27.12.2006 19:50
1711 сообщений на сайте
Es ta sapratu ka iet runa par pazinojums par algas nodokli. 1.PielikumsJa???
Lubova11
Lubova11 27.12.2006 22:15
205 сообщений на сайте
Jā, par to es neiedomājos, jo summa 1 darbiniekam, kura neapliekas viņam ar nodokli,ir 90 lati gadā,kāpēc tad 180 lati?Un pārējo jau citur Zalktī nav kur likt kā "citas piemaksas", tad jau viss aprēķināsies kopā ar algu.Espēc tam ar roku pierakstu uz aprēķina lapiņas, kas tā par piemaksu.
Vijoliite
Vijoliite 28.12.2006 05:53
1711 сообщений на сайте
Vijolīte, palasiet VID met. norādījumus par apdrošināšanas polišu aplikšanu ar nodokļiem.
Ilma
Ilma 28.12.2006 08:17
30495 сообщений на сайте
Ilma-Man pašai ir personīgi polise un es deklarēju kā attaisnotos izdevumus gada beigās.Protams, ka tā visa neapliekas,vai nu tāpēc, ka tās summa nav tik liela vai kā citādi, tā par pārējo tiešām neesmu iedziļinājusies, jo priekš darba nevajag.Nunav laika lasīt to ko nevajag,un jautājums jau bija par to, kur Zalktī likt to pārējo summu.Estikai tā savas pārdomas izteicu, bet paldies, no tā es kaut ko ieguvu.
Vijoliite
Vijoliite 28.12.2006 08:48
1711 сообщений на сайте
Tā jau ir:-)
Ilma
Ilma 28.12.2006 09:00
30495 сообщений на сайте
Paldies par ieteikumiem.

Man programmetaji no Zalktis ieteica, lai ievadu atsevishu darba algas sarakstu.

Ta ari laikam darishu, jo darbiniekiem ir shis med.apdroshin.poliseslidz tai summai 180,-Ls, bet tik un ta tai summai jabut gan personiga kontu kartite, gan pazinojuma par IIN.

Savukart, lai ievaditu to summu kura iet pari tiem 180,-Ls - mana gadijuma 39Ls, tad meginashu adit pilnigi atsevishu algu sarakstu!
Sindija
Sindija 29.12.2006 18:26
988 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.