Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Datorprogramma biedrībām un nodibinājumiem К списку тем
Datorprogramma biedrībām un nodibinājumiem
Labdien, gribēju lūgt viedokli, kura no esošajām grāmatvedības programmām būtu vispiemērotākā tieši biedrībām / nodibinājumiem. Pagaidām lietoju zalkti, bet tur trūkst dažas lietas.
Ответы (8)
залктис -дешевый,другие- подороже.
в принципе приспособить можно любую, а балансы в биедрибах специфические, но не сложные, перенести обороты в бланки баланса-не составляет труда, а все отчеты, акты-можно делать в программе.
Pameklējiet meklētāja - tur ir kaudzēm informācijas, diskusiju par grāmatvedības programmu tēmu!
Uzrakstiet tiešāk, kas Jums nepieciešams tāds, kas nav ZALKTī.
Te jau tika minēts, nav bilances, bet viņi solīja, ka nākamajā versijā būs, vēl šādi tādi sīkumi. Gribēju dzirdēt viedokli no tiem, kas reāli strādā ar biedrību/ nodibinājumu grāmatvedību - ko viņi izmanto, jo tā specifika jau ir mazliet savādāka.
Man ir biedrība. Un JUMIS.
Varētu ko konkrētāku ieteikt, ja uzrakstīsiet man uz e pastu:
Martins.nrdata@inbox.lv
Man ir biedrība. Accor. Bilances posteņus var labot pašam. Var drukāt bez tukšam ailem.
Закрыть
Краткое описание нарушения