Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Valdes loceklim obligāti vajag algu? К списку тем
Valdes loceklim obligāti vajag algu?
SIA valdes loceklim obligāti vajag algu?
Man te viens grib iestāstīt, ka nevajag...
Ответы (29)
Правильно "grib" Можно и не платить.
А как это сделать - под стулом навалом информации.
nē, es prasu, vai tas ir likumīgi, ka valdes loceklis nesaņem algu?
Esmu pārliecināta, ka dalībnieki var nesaņemt algu, bet valdes loceklis? Kur tas rakstīts?
А какие обязанности у него на фирме???
как это:ka dalībnieki var nesaņemt algu, ??????????
он что у вас волонтер?
nu īpašnieki var nesaņemt algu
paldies, Ilma, ar to viss ir izteikts
Далибниеки могут получать только дивиденды, если фирма заработает. Больше им ничего по законам не положено.
Дарбиниеки должны получать зарплату обязательно.
Валдес лоцеклис "может получать за свой труд вознаграждение, а может и не получать. Написано это в Коммерческом законе.
valdes loceklis saņem tā kā ar viņu ir noslēgts līgums .
Piekrītu Dluk. Ir vajadzīgs vadības vai pilnvarojuma līgums un valdes loceklis var darboties nesaņemot algu, toties ar darba līgumu attiecas viss, kas uz parastu darbinieku.
значит можно валдес лоцеклиса принять на работу допустим директором (по его желанию)и платить допустим минималку?
Можно и валдес лоцеклисом принять. Зачем еще какие-то титулы выдумывать.
Es tikai domāju - vai VID nevar izdomāt piešūt vēl kādus uzrēķinus, ja ir noslēgts pilnvarojuma līgums bez atlīdzības, ja valdes loceklis piem.pildaarī kasiera pienākumus, paraksta pavadzīmes..., ir šoferis,utt. Tagad VID ļoti patīk skatīties kad kādos datumos parādās dokumenti un paraksti un salīdzināt ar tabeli. Pilnvarojuma līgumam tabeli nevajag, bet vienalga kaut kā māc šaubas?
Я думаю, что член правления по такому договору (pilnvarojuma līgums) не может выполнять обязанности кассира, быть шофером и т.д., так как подразумевались только функции руководства.
Ar kasiera pienākumiem es domāju paraksta kases dokumemtus, šoferis- vieglā automašīna administrācijas, saimnieciskām vajadzībām. Kā domājat, vai tādiem valdes locekļiem var rakstīt pilnvarojuma līgumu?
Так он только подписывает бумаги, или и сам их пишет (создает) и сам ездит, как шофер? Это ведь разные вещи.
Извините что вмешиваюсь - а если valdes loceklis -работает бухгалтером? Как тогда дела с зарплатой???
платить зарплату, ибо, на мой взгляд, бухгалтерить не равняется руководить.
а в чем прав? в том что осуществлять руководство и вести бухгалтерский учет из одной оперы?
Закрыть
Краткое описание нарушения