Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Soda naudas
Meitenes,man ir audīta rezultātā aprēķināt papildus PVN 100 Ls un soda nauda 100 lS.
eS sagrāmatoju tā:
D 8260 k 5310 100.00
D 5310 K 2620
bet kā lai pareizi nogrāmato papildus PVN
ES DARĪJU TĀ :
D 8840 k 5310
D 5310 k 2620,kur 8840 ir
saimnieciskā darbībā neiekļautie nodokļi,vai tā būs pareizi?
Ответы (13)
Делить не надо.
Д (штрафы) К (Деньги)
А еще надо посмотреть на кого выписан штраф на фирму или директора
Meitenes,vai nevienai tā nav gadījies,ko?;-)
Par kādu periodu ir PVN papildus uzrēķins?
Tātad - nepareizi uzskaitīts PVN taksācijas periodā, par kuru tikai gatavosiet gada pārskatu. Tāpēc domāju, ka pareizi būtu grāmatot 5721 - 2620 = 100 vienlaikus labojot pieļauto kļūdu K 5721 t.i. papildus iegrāmatojot iepriekš neuzrādīto PVN saskaņā ar dokumentiem pēc pārbaudes akta /pēc sākotnējo dokumentu parametriem/. IMHO
VID neatzina darījumus un aprēķināja papildus PVN un UIN, BET TĀ KĀ MUMS PRIEKŠA tiesas darbi ,tad es ar to grāmatošanu esmu apjukusi.Katrssaka grāmatot kaut kā savādāk,tāpēc laikam jāgaida revidents un jāprasa padoms.
Вопрос в тему
Сколько дней проходит аудит?
Viss, ko VIDs aprēķina ir soda nauda un tā arī jāgrāmato. Ja tiesa atzīs VIDa vainu - jums būs ieņēmumi, brīdī, kad nauda jums kontā atpakaļ tiks ieskaitīta.
Ja jau man būs ieņēmumi .tad kāpēc es to otru pusi bez soda naudām navaru tagad likt izdevumos? Soda nauda 8260
bet pār'jo uz 8....
Labāk jau apskatītaties VID izdrukas par katru nodokļa veidu un soda naudām - tad arī būs skaidrība. Un prasīt revidentam konsultāciju, uzskatu - vispareizākais. Citādi pēc teiktā *... aprēķināja papildus...* līdz skaidrojumam 11.01.2007 08:26, vismaz es, nodarbojos ar minēšanu kas un kā.
Nuuuu, tie ieņēmumi var arī pēc tam nemaz nebūt.
Galaiv, iespējams katram ir savādāki termiņi, man baudīja 2 nedēļas.
Закрыть
Краткое описание нарушения