Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN datu bāze К списку тем

PVN datu bāze
Kur var atrast to datu bāzi, kurā var redzēt, ir ES darījuma partneris PVN maksātājs vai nav?

vid.gov.lvneņem pretī. Zinu, ka mans piegādātājs ir maksātājs, gribēju vēlreiz pārliecināties, taču tur uz visiem man zināmajiem PVN kodiem ir Error.
Momo
Momo 14.01.2007 22:27
45 сообщений на сайте

Ответы (5)

http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/en/vieshome.htm
Klen2
Klen2 14.01.2007 22:51
1257 сообщений на сайте
Nu tieši tur arī viņi neparādās Taču sen jau strādājam, nupat, pāris dienas atpakaļ pie viņiem bijām, neko neteica. Vēl decembrī pārbaudīju internetā, ka ir maksātāji, tik neatceros kurā bāzē, var gadīties, ka šajā pašā. Negribas ticēt, ka esmu pievilta
Momo
Momo 14.01.2007 23:04
45 сообщений на сайте
Izlasīju visus jautājumus un atbildes tajā saitā. Iznāk, ka tieši šobrīd man svarīgā informācija nav pieejama tehnisku iemeslu dēļ. Bet nu ņerviški uzdod..., ja nu tomēr viņi nez kādu iemeslu dēļ ir izslēgti? Kas man draud, ja savās PVN deklarācijās viņus uzrādīšu kā maksātājus un izrādīsies, ka nav?
Momo
Momo 14.01.2007 23:32
45 сообщений на сайте
Domāju, ka pēc atskaišu nodošanas, ja viņi nav PVN maksātāji, no VIDa jums uzreiz piezvanīs.....
Dimma
Dimma 14.01.2007 23:40
1727 сообщений на сайте
Kas te rakstīts - ka bāze nav pieejama, vai numurs nederīgs?

Member State service unavailable. Please re-submit your request later.

Vēlāk jau var būt par vēlu...
Momo
Momo 15.01.2007 00:13
45 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.