Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Jauns SIA К списку тем

Sanivand 16.01.2007 13:51
61 сообщение на сайте
61 сообщение на сайте
Ответы (5)
Par valdi ir daudz varinatu jautājums vai kamēr darbība nenotiek un turpmāk vēlaties maksāt nodokļus par viņiem vai nē...
kustība jānes tā vai tā, bet par atlīdzību ir visādi varinati.
kustība jānes tā vai tā, bet par atlīdzību ir visādi varinati.
Līdz ko sāks darboties, tā arī šie divi strādās un maksās nodokļus, varbūt tas notiks tikai nākošmēnes.
A uz kā pamata es iesniegšu kustību? Uz dibināšanas? Man likās ka kustība jānodod no tā brīža, kad ir noslēgti darba līgumu? Kā tur ir?
A uz kā pamata es iesniegšu kustību? Uz dibināšanas? Man likās ka kustība jānodod no tā brīža, kad ir noslēgti darba līgumu? Kā tur ir?

Sanivand 16.01.2007 14:00
61 сообщение на сайте
61 сообщение на сайте
Es pieņēmu darbā tikai vienu - valdes priekšsēdētāju, sniedzu VIDā ziņas, algu rēķinu par pāris stundām dienā, jo darbība vēl nenotiek Tā jau 3 mēnešus, VID neiebilst.
Un kustību sniedzi par vienu vai abiem?

Sanivand 16.01.2007 14:22
61 сообщение на сайте
61 сообщение на сайте
Tikai par priekšsēdētāju, jo nekur nav teikts, ka visiem valdes locekļiem jābūt darba attiecībās ar SIA.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть