Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Datorprogrammas izvēle
Labdien, vēršos pēc palīdzības - mana diplomdarba tēma ir datorprogrammas ieviešana uzņēmumā X, veicu aptauju, kura Jūsuprāt grāmatvedības datorprogramma ir vispiemērotākā celtniecības uzņēmumam : 1.TildesJumis 2.Zalktis3.ACCOR 4.Cita-norādot kāda?
Ceru uz Jūsu atsaucību!
Ответы (18)
Nu viens lietotājs parasti lieto vienu programmu un par citām nezinās teikt un salīdzināt ( varbūt maldos) . Jūsu iespēja ir atvērt sadaļu šeit datorprogrammas un palasīties ko par kuru programmu kurš ko saka un tad pašai salīdzināt izejot no katra teiktā par programmu.Betvisdrīzāk pašai vajadzēs izmēģināt katru no minētajām un secināt.Nevaru iedomāties kā es varētu salīdzināt kaut ko ko pati nezinu.8-)
Jā. Pilnīgi piekrītu Ilmai. Lai salīdzinātu programmas, ar to ir jāstrādā vai vismaz jāpārzin labi.
Ja Jums vajadzīgs objektīvs viedoklis par grāmatvedības programmas ieviešanu uzņēmumā, rakstiet uz
martins.nrdata@inbox.lv Pakonsultēšu Jūs :))
Paldies par ieteikumiem, bet man ir vajadzīga aptauja, es pati strādāju ar visām 3 un zinu to trūkumus un priekšrocības! varbūt man ir jautājuma formulējums Jāpamaina - ar kādām datorprogrammām Jūs strādājat:-D
Aha!
Ar citu - "WinLATS".
Zalktis
Jūs visi iepriekšējie draugi strādājiet celtniecības uzņēmumos?:-O
Vai tad tam ir kāda atšķirība no grāmatvedības viedōkļa, vai es ceļu mājas, vai šuju aizkarus, vai ražoju vitamīnus? Grāmatvedība viena!
Martanas, grāmatvedība ta viena .Bet jautājums bija uzdots cik saprotu pa celtniecības uzņēmumos izmantojamām datorprogrammām. Un tur var būt sava specifika.Kocilvēks jautā respektāju8-)
Grāmatvedība viena ,bet nianses ir...
Finanšu grāmatvedība viena, bet tad jājautā bija - vai iespējams kārtot vadības grāmatvedību. Ko ne visas programmas piedāvā.
Mans ļoti subjektīvais viedoklis - lielākā daļa LV programmu ir derīgas tikai elementārai finansu grāmatvedībai un atskaišu sagatavošanai VID. Ja uzņēmumā ir vajadzība pēc kaut cik nopietnas t.s. vadības grāmatvedības (management accounting),saimniecisko rādītāju analīzes utt - tad jāizvēlas kau kas nopietnāks (un diemžēl arī stipri dārgāks).
Konkrēti par celtniecības nozari - vai ir nepieciešama tāmēšana, iespēja detalizēti sekot tāmes (budžeta) izpildei/pārtēriņam? Attiecības ar apakšuzņēmējiem? Galu beigās arī resursu (cilvēku un tehnisko) noslogojums un optimāla izmantošana... un gan jau ir vēl citas celtniecībai specifiskas lietas, kas diez vai ir iespējamas minētajās programmās.
1С versija 8.0
Paldies Jums visiem, man ši informācija ir ļoti vajadzīga!
Ar WinLATS strādā vairāki celtniecības uzņēmumi un augstāk minētās iespējas vairāk, vai mazāk nodrošina.
Закрыть
Краткое описание нарушения