Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Akt inventarizacii - proverte К списку тем
Ответы (3)
Пишите первоначальные,минус износ, у вас будет написана остаточная сиоимость.

8sparta9 18.01.2007 14:58
1352 сообщения на сайте
1352 сообщения на сайте
http://www.rdzmpk.lv/likums/noteik832.htm
Varbūt tur kaut ko var smelties. Man jau šķiet, ka uzskaites datos summas, daudzumi utt būtu jāuzrāda, taču, ja pārbauda dabā, tur taču katram PL nav virsū cena. Mēs tikai varam inventarizēt daudzumu. Tādēl uzskatu, ka sadaļā, kas jāaizpilda ar roku, jābūt skaitam. Ja konstatē kādus bojājumus, tad to fiksē kā piebildi sarakstā. Un pēc tam, ja nepieciešams tā saucamā ekspertu komisija pārvērtē. Tāds ir mans viedoklis...
Varbūt tur kaut ko var smelties. Man jau šķiet, ka uzskaites datos summas, daudzumi utt būtu jāuzrāda, taču, ja pārbauda dabā, tur taču katram PL nav virsū cena. Mēs tikai varam inventarizēt daudzumu. Tādēl uzskatu, ka sadaļā, kas jāaizpilda ar roku, jābūt skaitam. Ja konstatē kādus bojājumus, tad to fiksē kā piebildi sarakstā. Un pēc tam, ja nepieciešams tā saucamā ekspertu komisija pārvērtē. Tāds ir mans viedoklis...

Baiba_b 18.01.2007 15:02
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть