Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Par pavadzīmēm ar VID numuriņiem. К списку тем

Par pavadzīmēm ar VID numuriņiem.
Pastāstie lūdzu, kā ir jādara. Man interesē - par rekvizītiem, konkrētāk par pārvadātāja.Vai es varu ielikt tikai saņēmēja transports vai man tik un tā ir jāraksta klienta transp.līdzeklis, marka, vārds uzvārds.To es domaju tikai ,tad kad klients pats savāc prei no mums.
Ievgre
Ievgre 23.01.2007 14:01
20 сообщений на сайте

Ответы (8)

Jāraksta, kas pārvadā, ja firma, tad nosaukums, reģ. Nr, auto Nr, šofera uzvārds. Es rakstu. Noteikumi prasa.
Dora36
Dora36 23.01.2007 14:09
351 сообщение на сайте
Dora36

Arī, tad ja pats klients(firmas pārstāvis)atbraucis pakaļ precei??? mani interesē vai tajā gadījumā es nevaru iztikt ar ierakstu sanēmēja transports un viss.
Ievgre
Ievgre 23.01.2007 14:14
20 сообщений на сайте
Bet klients varbūt ar autobusu atbraucis pakaļ precei, kā tad?;-)
Klaudijan
Klaudijan 23.01.2007 14:16
311 сообщений на сайте
To es gan zinu, tad gan nevajag rakstīt:-D
Ievgre
Ievgre 23.01.2007 14:17
20 сообщений на сайте
Bet ja nebūs ierakstīts pārvadātājs, var gadīties, ka jāpierāda ka ''ar autobusu''LOL
Klaudijan
Klaudijan 23.01.2007 14:20
311 сообщений на сайте
Ja nopietni es arī kādreiz par to aizdomājos, patreiz starp atskaitēm uzjautrinos, bet kā tad īsti ir?
Klaudijan
Klaudijan 23.01.2007 14:22
311 сообщений на сайте
Žurnālā "Bilance" bija šāds skaidrojums,ja preci transportē ar sabiedrisko transportu, pavadzīmē pārvadātājs nav jāuzrāda.
Actrida
Actrida 23.01.2007 14:38
98 сообщений на сайте
Manā failu glabātuvē ir VID skaidrojošā vēstule!

"Informāciju par pārvadātāju norāda gadījumos, kad preces maina to atrašanās vietu, krava (prece) tiek pārvadāta ar transportlīdzekli. Savukārt, ja preces netiek pārvadātas ar transportlīdzekli vai persona, kas saņēmusi preces, tās pārvieto, piemēram, izmantojot sabiedriskā transporta pakalpojumus, tad informāciju par pārvadātāju nenorāda. "
Andaz
Andaz 26.01.2007 17:48
27897 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.