Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Lūdzu palīdziet, maza biedrība К списку тем

Sanivand 23.01.2007 17:09
61 сообщение на сайте
61 сообщение на сайте
Ответы (8)
Nē, parasta kanceleja.
Paldies, es jau ar tā domāju ;)Tikai tā apmulsu ka bilancē divi cipari (neskaitot kopsummu)
Paldies, es jau ar tā domāju ;)Tikai tā apmulsu ka bilancē divi cipari (neskaitot kopsummu)

Sanivand 23.01.2007 17:25
61 сообщение на сайте
61 сообщение на сайте
Vēl viens jautājums: Kā pareizi noformēt?
Biedrības valdes priekšsēdētājs pie biedrības dib. iemaksājis bankā uz sava vārda ziedojumu. Ziedojuma pārskatā man jāparāda tur kur ziedojumu iemaksā fiziska persona? Varbūt vispār to labāk noformēt kā biedru naudu, kaut gan bankā skaidri rakstīts - ziedojums?
Biedrības valdes priekšsēdētājs pie biedrības dib. iemaksājis bankā uz sava vārda ziedojumu. Ziedojuma pārskatā man jāparāda tur kur ziedojumu iemaksā fiziska persona? Varbūt vispār to labāk noformēt kā biedru naudu, kaut gan bankā skaidri rakstīts - ziedojums?

Sanivand 24.01.2007 11:05
61 сообщение на сайте
61 сообщение на сайте
jaa biedriba mazliet mulsina.. sakiet, ja biedribai ir tikai biedru naudas un ienakums no darbības, ziedojumu pārskats ir tukshs?

Dinaz 29.01.2007 22:08
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть