Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Zalktis un Algas К списку тем

Zalktis un Algas
Sveiki,

Pirmoreiz strādāju ar Zalkti, tāpēc iespējams muļķigs jautājums!

Izveidoju visu, lai darbiniekiem aprēķinātu algas utt. Izveidoju sarakstu, ieliku darbinieku, un dabūju algas sarakstu!

Kā man bija pierasts 1C vai Tildes Birojā, atveru virsgrāmatu un redzu ka viss smuki iekontēts, bet tagad man bija brīnumi, stāv tikai Rēķini un Avansi - Algans nav nekur.

Tātad: Algas jākontē atseviški vai arī man kaut kur kaut kas jāizdara, lai viss ietu pa sviestu?

Un ja jākontē atseviški, tad cik saprotu caur - paraksts grāmatojums vai savādāk?

P.S. Meklējot forumā neko neatradu, tāpēc atvainojos, ja radu atkārtotu tēmu, kā arī vai kas jāzina man vēl saistībā ar algām - strādājot Zalktī?

P.S.2. Lūdzu atbildēt latviski vai latīņu burtiem krievu valodā - vienkārši kirlica rakstību man nerāda - ķeburi vien...

Paldies Jums par atsaucību!
Lacux
Lacux 23.01.2007 20:13
56 сообщений на сайте

Ответы (11)

Algas Jums jākontē ir ar parasta grāma'tojuma palīdzību.Es rakstu dokumenta nosaukumā:Grāmatvedības izziņa Nr.1-A. Pamatojums. Algu aprēķināšana par janvāri 2006.gaduun salieku pa kontiem visas summas.Piezīmēs ierakstu - kas tas ir par kontējumu.Piemēram: Aprēkināta alga administrācijai utt.Šo izziņu saglabāju kā dokumentu programmā un izdrukāju, tad šuju kopā ar algas sarakstiem vienā mapē.:-)
Aivareno
Aivareno 23.01.2007 20:21
6641 сообщение на сайте
Jā, algas Zalktī jāgrāmato kā parasts grāmatojums.Es izprintēju tādu pat kā algu saraksts,un tur ir viss ko vajag, lai būtu kā kopsavilkums, un uz tā pamata visu var iegrāmatot.
Vijoliite
Vijoliite 23.01.2007 20:22
1711 сообщений на сайте
Algas un ar algu saistītie nodokļi ir jākontē atseviški, caur -> parasts grāmatojums.
Dimma
Dimma 23.01.2007 20:23
1727 сообщений на сайте
Es it kā daru tā, pēc algu maksājuma saraksta sastādu grāmatvedības izziņu un to visu iegrāmatoju kā parasto grāmatojumu, Es arī izmeklējos, bet neatradu savādāku iespēju tajā programmā. Varbūt skaidrības pēc jājautā "zalkts" programmas konsultantam. Viņš noteikti atbildēs.
Sanco
Sanco 23.01.2007 20:26
81 сообщение на сайте
interesanti gan, nezinu kā 1C, bet kad strādāju ar Tildes Jumi (nevis Tildes Biroju) tad arī tur algu aprēķina un nodokļu grāmatojumi bija jāveido kā grāmatojums (finansu dokuments) no algu saraksta nekur automātiski algas un nodokļi neiegrāmatojās.

Tāpat arī Zalktī, jāveic atsevišķs grāmatojums. Nekur taču pie algu saraksta nav pretī summām kontu, uz kuriem iegrāmatot aprēķinātās summas.
Cleo
Cleo 23.01.2007 21:18
19234 сообщения на сайте
Ui atvainojos, Tildes Jumis tiešām, mana kļūda - tik versijā ko uzņēmumā izmēģinājam - 2006 - algām bija ok, C1 Fastsoft versija tik konstancēs jānorāda nodokļu % un tad tālāk viss aiziet automātiski - 5cas min un algas gatavas - bet tas tā.

Paldies Jums par konsultāciju.

Tātad:

Parasts Grāmatjomus - Klients būs darbinieks un lejā salikam kontējumus, summas un piezīmēs varam norādīt, kas tas ir (Bruto alga, VSAOI dd, dņ, riska nodeva utt.) - Katram darbiniekam.

Vai arī kopējās summas ir labāk? Jo cik saprotu - caur algām tā pa var iegūt visu nepieciešamos informāciju pa darbiniekiem.

Pēc tam caur Izejošais maksājums ( Banka ) - Samaksa par nodokļiem, samaksa par algām.

Mums visas nauda plūst caur banku ( tikai avansi pa kasi).
Lacux
Lacux 23.01.2007 21:36
56 сообщений на сайте
priekš kam katram darbiniekam? Klients - uzņēmums un grāmatojumi par kopējām summām, vai tad Jūs veiksiet katra vēl analītisko uzskaiti ?
Cleo
Cleo 23.01.2007 21:41
19234 сообщения на сайте
Es salieku kopējas summas.Joatskaites par darbiniekiem un viņu nodokļiem var saņemt.Klients man ir pašu uznēmums.
Aivareno
Aivareno 23.01.2007 21:41
6641 сообщение на сайте
Aivareno, arī čeko forumu? Miedziņš nemaz nenāk?
Cleo
Cleo 23.01.2007 21:44
19234 сообщения на сайте
Mēģinu uzzināt vēl kādu papildus informāciju un padalīties pieredzē.Tūlīt likšos uz aussLOL
Aivareno
Aivareno 23.01.2007 22:01
6641 сообщение на сайте
to: Cleo - mums tiešām iepriekš bija analītiska uzskaite pa darbiniekiem un tas ir/bija nepieciešams!

Bet cik saprotu visu info, kas mums ir nepieciešama ir iespējams iegūt Algu sadaļā!

Paldies par palīdzību!
Lacux
Lacux 23.01.2007 22:08
56 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.