Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Palīdziet, piereģistrēju IK / Pomogite zaregal IK К списку тем

Palīdziet, piereģistrēju IK / Pomogite zaregal IK
Piereģistrēju Individuālo Komersantu, kur var arī pieņemt darbiniekus, bet pagaidām es strādāju viens.

Es esmu programmētājs, bet neko nesajēdzu grāmatvedībā, un vēlējos, lai kāds man palīdzētu ar šo nelielo firmu, kādas atskaites jātaisa, kad, kur ko.. vispar neko nesajēdzu no gramatvedības sorry :'( man tikai 20 gadi

Kādas programmas var lietot lai nebūtu zaparkas ar to visu ? vai tās ir internetā lai tās nevajadzētu pirkt par nereālajām summām.. tapatās nav offisa..

Vai var taisīt tās visas uzskaites kuras ir nepieciešamas, tikai mājās? un nekur nevest ne uz kādu "nalogovuju" ? vai tur jau ir uztaisīts viss automātiski caur kādu web saitu utt?

plz help!
Tjomi
Tjomi 25.01.2007 10:37
5 сообщений на сайте

Ответы (5)

Atsūti savu e-pasta adresi uz gamma-ad@apollo.lv, sazināsimies.
Aivars007
Aivars007 25.01.2007 10:40
26984 сообщения на сайте
Internetā ir programma Zalktis , kur var arī kārtot pēc vienkāršā ieraksta , jo tur ir vajadzīgie žurnāli.Citur neesmu redzējusi.www.zalktis.lv. Ja negribiet ar atskaitēm iet uz VID - noslēdziet EDS ( EL. DEKL.LĪGUMU) www.vid.gov.lv
Ilma
Ilma 25.01.2007 10:40
30495 сообщений на сайте
Saņēmu e-pastu no adreses "........".

Diemžēl, neesmu tik izglītots, lai uz šādu e-pasta adresi nosūtītu atbildi... :'(

Varbūt tomēr tev ir arī "parastiem, mirstīgiem" cilvēkiem saprotama e-pasta adrese?
Aivars007
Aivars007 25.01.2007 10:54
26984 сообщения на сайте
pasakiet kādus kursus kur var ātri un lēti apgūt nepieciešamās zināšanas, lai vestu grāmatvedību priekš IK.
Tjomi
Tjomi 25.01.2007 11:14
5 сообщений на сайте
Наймите лучше профессионального бухгалтера. Эта самодеятельность добром не кончится. Экономия в итоге вылезет штрафами.
Martinas
Martinas 25.01.2007 11:15
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.