Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
neiegrāmatots PL
veicot PL invetarizāciju atklāju sekojošu lietu, ka neesmu iegrāmatojusi vienu PL ( printeri) kas iegādāts 2005.gadanovembrī. Kā man tagad būtu jārīkojas. Saprotu ka man tagad šis PL ir jāuzskaita PL sastāvā, bet ar kādu datumu man tas būtu jādara, un kādi būtu grāmatojumi, jo skatos, ka iepriekš esmu uz 7... kontu grupas iegrāmatojusi šo PL :'( Un kā ir PL nolietojumu šajā gadījumā. Ar kuru brīdi man jāsāk rēķināt???
Lūdzu lūdzu palīdziet!!!
Ответы (5)
man bija šāda situācija
izdarījām tā: akts par to ka inventarizācijas gaitā konstatēts uzņēmumam piederošs, bet neuzskaitīts pl par (tāduuntādu) summu, kuru ņem uzskaitē ar (tāduuntādu) datumu un (tāduuntādu) nolietojuma likmi
revidente gan spirinājās, bet uz jautājumu "a kā tad?" nespēja atbildēt tāpēc nomierinājās
Man ir cita situācija paņēmu firmu un tur nav iegrāmatota ēka , kura kūra ir nodošana pieņemšanas akta pie pirkuma . Ka to var pareizi salabot ?
Abelite, граматовать и все исправлять.
Bet pārskata jau uzradīt ,ka ir pieņēmām 2005.g. ka pārēji ? Un nolietojums pa 2006g. ka turpinājums ?
Закрыть
Краткое описание нарушения