Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
BILANCE К списку тем
Katrina_82004 22.12.2003 15:44
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (10)
Tatad reali jau nevar. Bet johaidi pa 2 nedelam to nav iespejams manuprat izdarit:(
Katrina_82004 22.12.2003 16:23
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Kapēc nevar? Viss ir atkarīgs no Jūsu apjomiem. Ja gada laika bija tikai 1 darījums, tad gan var pa 2 nedēļām sataisīt bilanci. Bet cik saprotu tas nav Jūsu gadījums. Un tomer domāju ka Jūs man piekritisiet ka taisīt bilanci jaunam grāmatvedim kurš ne strādaja 2003 gadā ne viemu dienu būs ļoti sarežgīti un darba algu par 2003 gadu arī saņēmāt Jūs.
Man riebjas, ka visi stasta cik gruti bus tam gramatvedim varetu padomat ka es gribu aizlaisties pat neko neparados un nepaskaidrojot. Neesmu jau nekada monstrene. Un tas, ka es pati eju uz 5 reizes lielaku uznemumu no kura gramatvede aizbegusi un neerti par to nejutas starp citu ari algu sanemusi vismaz 5 reizes lielaku par manu... nevienu neinterese. Nu kapec dzive vieni paliek par mulkiem otri tiek sveika cauri::(((
Katrina_82004 22.12.2003 16:33
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ja Jūs iesiet uz tādu uzņēmumu kur visu pameta grāmatvede, tas nav vel par pamatojumu savā vecā uzņēmumā jaunām grāmatvedim atstāt visu. Dariet kā grībiet, bet es uzskatu ka būtu pareizi ja Jūs uztaisītu bilanci par 2003 gadu. Starp citu ja Jūsu dokumentos ir kartība tad daudz laika tas arī neaizņem.
Rīga ir neliela pilsēta, un slikto reputāciju neatmazgāsiet ne ar ko. Grāmatvede, kura atnāca pēc Jums nav vainīga, ka Jums viss apnika līdz kaklam.
Man liekas, ka tā ir goda lieta. Un ja papīri daudz, maz kārtībā, divās nedēļās to var paveikt. Man pagājušā gadā 14 aprīlī nobruka viss kompis kopā ar programmu un , protams , nekādas kopijas netika taisītas. Ziniet, izdzīvoju.
Es droši vien neatstātu bez palīdzības. droši vien rukātu jaunā vietā un iespēju robežās palīdzētu vecajā darbā.
Lila 22.12.2003 21:58
10 сообщений на сайте
10 сообщений на сайте
Tur jau ta lieta, ka netaisos to jauno cilvecinu pamest bezpalidzigu. Esmu gatava palidzet vienkar$i ari esmu tikai cilveks.... man pa$ai jaunaja vieta viss sve$ss ta gramatvede vispar tur vairak neparadisies un ari bilance jataisa plus vel pedejais gads univerisitate un jaraksta diplomdarbs plus vel viena firma johaidi galu gala ari privata dzive! Es piedavaju savilkt visus galus, uztaisit inventarizacijas ar debitoriem/kreditoriem jau salidzinajos varu pat uztaisit uzmetumu tai bilancei un ja kas atbilde$u uz jautajumiem ja vajadzes palidzet nu netaisos ta4u es nekaunigi aizbegt tikai negribu taisit visu ta ka iesnieg$anai VID, jo zinu, ka tas ir daudz ilgaks process neka 2 nedelas. For$i vispar Ziemassvetki:( domat negribas...
Katrina_82004 23.12.2003 09:24
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Bet ir taču Ziemassvētki!!! Vai zinājāt, ka Dievs dod cilvēkam tik daudz pārbaudījumu, cik tas var izturēt? Un ne kapeikas vairāk.
Priecīgus uzbrūkošos svētkus!!!
Priecīgus uzbrūkošos svētkus!!!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть