Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Zalktis un nolietojums nodokļiem К списку тем
Zalktis un nolietojums nodokļiem
Varbūt kāds Zalkša cilvēks vēl neguļ.
Sakiet lūdzu kāpēc nerēķinās nolietojums nodokļiem.Visi procenti ievadīti.Par katru mēnesi9izņemot 3 mēnešus ,ko nestrādājām) tagad nospiedu aprēķināt nolietojumu visiem PL un Nemateriāļim par visu , bet nekā... Kā ir atskaitē par apgrpzījumu nodokļu grāmatvedībā tukšumi tā it tikai sākotnējās uzskaites vērtība viena un tā pati perioda sākumā un beigās.Bet analītiskās uzskaites kartē kaut kas parādās,vienīgi nepareizi- man nevajag ,lai nodokļiem rēķinātos tie trīs mēneši jūnijs, jūlijs, augusts, jo tad bijām pārtraukuši darbību, bet te tie ir ierēķinājušies, kau arī vairākkārtīgi mēģināju izdzēst ,bet nekā.
Ответы (12)
Liels,lils paldies,Dimma!:-D
Likās, ka atkal vaina jāmeklē sevī.Bet re, kā!Tiešām, kad uzliku to 01.01.2007, aizgāja!
Bet tos 3 mēnešus laikam pašai būs jānem manuāli nost nodokļiem.
Nav par ko
Pati mācos.
protams, ka jāņem nost manuāli, kā programma var zināt, ka Jūs 3 mēnešus nedarbojāties?
Turklāt nolietojumu nodokļiem Zalktī rēķināt var vienīgi tiem PL, kuriem pēc likuma ir jārēķina par katru PL atsevišķi. Visiem pārējiem tomēr nāksies izmantot excel tabulas un jārēķina nolietojums nodokļiem pa visu kategoriju kopā.
Paldies, Cleo
Noderīga informācija.
Cleo,kaut kā gluži nesapratu:-< Kas tie pārējie,kuriem nāksies rēķnāt atseviķi?
Ziniet, kā es izdarījos ar tiem 3 mēnešiem.Es uz brīdi izdzēsu finansiālo PL aprēķinu tiem mēnešiem, tad veicu aprēķinu nodokļiem un sanāca bez tiem 3 mēnešiem!Tad izdrukāju sev visus nodokļu pārskatus laukā.Tad atkal atpakaļ atliku finansiālos.
Для ОС, которые не участвовали какой -то период в хоз. деятельности нужно получить налоговую карточку, то есть 9.пиеликумс (с даты приобретения). В ней рассчитывается налоговый износ за текущий год пропорционально. Сумма, от которой рассчитывался износ вычитается из аналогичной по категории. Отдельно рассчитывается износ категории. Затем складываются, остальные расчёты (двойная проверка) ведутся по категории в целом.
Jo dziļēk mežā, jo vairāk malkas!
Paldies,Makssoft,izklausās sarežģīti.Jāsaka pat ārprāc!:-x
un kas tas tāds ?:-<
Kau arī man patreiz tas ,liekas, nebūs aktuāli , tad nākotnei.Vai var tam pielikumam ,lūdzu, kaut kur uzmest aci, tad man uzreiz lieta butu skaidra, ko esmu palaidusi garām.
var redzēt MK 556
http://www.likumi.lv/doc.php?id=139741 beigās tur ir vārds pielikumi, spied uz tiem un tad meklē 9.pielikumu
Paldies, man jau tādas smalkas lietas nav, kam pielietot šo pielikumu.Betpaldies gan,atradu kaut ko citu sev noderīgu arīdzan.:-D
Закрыть
Краткое описание нарушения