Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ārēju datu imports Tildes Jumī К списку тем
Ārēju datu imports Tildes Jumī
Labadien,
Ir interese Tildes Jumi imprtēt rēķinus no citas sistēmas. Importējamā informāciji droši vien ka būtu tektsta failu veidā.
Jautājums, kādas ir iespējas Tildes Jumi importēt šādu infomāciju? Iespējams, ka arī klientu bāzi būtu nepieciešams sinhronizēt!
Ответы (21)
Jums jasazinās ar TILDES atbalstu , kas joprojām ir ļoti labi pieejams un pat šķiet bezmaksas. Es ļoti bieži izmantoju! Ja vajaga telefona Nr., uzbļaujiet!LOL
teksta failā noteikti nē! Ja programma ir licencēta tad Tildes Jumis atbalsta dienestā Jūs to variet uzzināt! Rēķiniem ir jābūt noteiktā formātā un tikai tad Jūs tos varēsiet tos dabūt iekšā
Ko man darīt, ja esmu potenciālais pircējs?
Cik saprotu demo versijā imports ir nogriezts.
jā tā gan ir, kamēr Jums nebūs pilnais Jumis, to izmantot nevarēsiet
Для того, чтобы импортировать информацию из других систем, производители этих систем должны сделать файлы экспорта по задекларированным Tildes Jumis форматам, как в интернет-банках, EDS. Во-первых, со стороны Tildes Jumis эти форматы должны быть всем доступны и во-вторых, производители других систем (или их пользователи) должны быть в этом заинтересованы.
Reģistrētiem lietotājiem formātu apraksti ir pieejami
Вопрос поставлен об импорте "no citas sistēmas", второе условие вряд ли выполнимо.
Bet protams, ja ir programmētājs kurš no citas programmas var eksportēt datus noteiktā formātā, tad Jumī tos var ieimportēt bez problēmām! Tas ir atkarīgs no tā uzņēmuma grāmatveža un vadības cik ļoti gribas strādāt ar Jumi un cik liela nepieciešamība ieimportēt datus Jumī no citas programmas!
Вы не поняли, программисты ДРУГИХ систем должны захотеть изготовить файлы по формату Tildes Jumis
(кто этого захочет????)
Также как программисты многих систем изготавливают файлы по формату EDS и интернет-банков.
Ja es gribu sākt strādāt ar Tildes Jumi, pārejot no citas programmas, un man ir vajadzīgi dati no citas programmas, tas es meklēšu programmētāju un maksāšu viņam, lai dabūtu man nepieciešamos datus!
Вы это себе теоретически нарисовали?
1) Нашли программиста
2) Есть форматы для импорта в Tildes Jumis
3) Нет формата с другой системы
Что дальше?
3) Есть формат с другой системы, но партнёр не желает по любым причинам дать Вам этот файл, Вы не возьмёте у него счёт или откажетесь с ним работать?
Понимаете, нет мотивации у пользователей других систем давать Вам этот файл, даже если они имеют этот экспорт.
Ja man kaut ko vajag, tad nav tāda - nē!
Nosauciet man vienu programmu, kurā var ieimportēt visus datus no citām sistēmām!
Nu tā vienkārši - paņēmu - nomainīju programmu - piesēdos pie datora un ieimportēju! Es tādu nezinu!
Бухгалтерской такой нет, потому как нет мотивации это сделать. Такой программой будет EDS, потому что мотивация есть
Es arī gribēju Jumi, pašlaik strādāju ar Kentauru. Nu tad piezvanīju uz Tildi un dabūju ļoti ašu atbildi, ka pilnīgi visi klasifikatori jābaksta ar roku, jo importēt nevar. Es pārjautāju, vai viņi varēs dabūt Jumī, ja man tie klasifikatori būs excel formātā. Atbilde - VAR, BET BŪS ĻOTI DĀRGA PROGRAMMĒŠANA AR ČETRIEM CIPARIEM !!! Jautri, jo man apm. 500 pamatlīdzekļi, 3000 partneri, 150 darbinieki.... Paliku gribot
Un par ko, Guntaca, apvainojāties? Ja gribat mainīt grāmatvedības programmu ar to jārēķinās! Nevienā, pilnīgi nevienā programmā nav iespējams datus no vienas pārnest citā! Katra taču uzbūvēta savā vidē! Tāpēc jau grāmatveži nelabprāt maina savas programmas, jo tas prasa papildus darbu!
Nu Tildes atbalsts ar tādām lietām gan nenodarbojās nekad un to arī nedarīs, bet par "VAR, BET BŪS ĻOTI DĀRGA PROGRAMMĒŠANA AR ČETRIEM CIPARIEM" pat lētāk visu info varētu Jums pārnest Jumī kā nemetas
На самом деле экспортировать классификаторы в Эксель формат проще не бывает: у меня один файл - одна команда и почему должна быть четырёхзначная цифра в качестве оплаты? Я это делала в размере двухзначной (все файлы)
А поняла почему четырёхзначная
Чтоб не заказывали и неповадно было переходить на другую систему.
Teorētiski droši vien, ka ir iespējama datu pārnešana, bet bez datu struktūras analīzes noteikti neiztikt! Un tās ir izmaksas, diezgan palielas.
Закрыть
Краткое описание нарушения