Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Pomogite. Novaja programma-Zalktis К списку тем
Ответы (39)
Bauda gan.Mumsbija VID pārbaude-prasījām atgūt PVN un paprasīja dažus dokumentus pēc numerācijas parādīt datorā.
Как найти проводку по хронологическому номеру - понятно. А вот как найти по внутреннему годовому номеру? Пока проводку не раскроешь, он же не виден. Или я не нашла, где эти номера отражены списком? поэтому эти внутренние номера кажутся мне чисто декоративными.
Lovec 01.02.2007 21:08
1793 сообщения на сайте
1793 сообщения на сайте
Jā, pēc tā dokumenta reģ.Nr.parādījām viņu programmā, ka tieši tā grāmatots un tas ir tieši tas dokuments.
bet meklēšanu jeb pareizāk būtu - atlasi pēc numura Zalktī nemaz nevar uzlikt. Var atlasīt pēc perioda, pēc partnera, pēc konta debetā vai kredītā, pēc dokumenta veida un tad maliņā ir redzams hronoloģiskā žurnāla numurs.
Прочитав дискуссии я правильно поняла, что вводя в программу сделку, надо порядковый номер писать на садъмом документе, правильно я поняла, это обязательно делать? У меня уже юольше чем полгода Залктис, я этого не делала:-<
MK 585 = 8. Dokumentus, kas atbilst attaisnojuma dokumentiem noteiktajām prasī¬bām, izmanto ierakstiem grāmatvedības reģistros, lai sistematizētu šajos doku¬mentos ietverto informāciju par uzņēmuma saimnieciskajiem darījumiem. Pēc attaisnojuma dokumenta pārbaudes uz tā norāda iegrāmatojumu (kontējumu) vai nodrošina šī iegrāmatojuma (kontējuma) atšifrējumu, ja iegrāmatošanu veic elektroniski. Lai novērstu iespēju izdarīt atkārtotu ierakstu, pēc attaisnojuma dokumenta ierakstīšanas attiecīgajā grāmatvedības reģistrā dokumentā norāda ieraksta kārtas numuru.
aaa nu principā atrast dokumentu pēc partnera un parādīt ka numurs tur ir tieši tāds kā uz dokumenta un grāmatojums atbilst nav problēmu domāju nevienā no programmām.
Paskatījos"Zalktī"-hronoloģisko žurnālu,tur jau arī visi Nr.iratrodami.Tā kā dokumentu var sameklēt.
"... atlasi pēc numura Zalktī nemaz nevar uzlikt... "
Pēc numura atlasīt patiešām nevar, taču konkrētā periodā hrnoloģisko žurnālu sakārtot pēc numuriem gan var, un līdz ar to arī pēc numura vienkārši un ātri var atrast, ja nu numurs ir vienīgais pieturas punkts.
Es gan meklēju pēc konta Nr. vai pēc klienta. Gadās, ka kādreiz arī pēc numura. Taču katrs dara pēc savas saprašanas.
Pēc numura atlasīt patiešām nevar, taču konkrētā periodā hrnoloģisko žurnālu sakārtot pēc numuriem gan var, un līdz ar to arī pēc numura vienkārši un ātri var atrast, ja nu numurs ir vienīgais pieturas punkts.
Es gan meklēju pēc konta Nr. vai pēc klienta. Gadās, ka kādreiz arī pēc numura. Taču katrs dara pēc savas saprašanas.
tieši tā... to visu teicu ar tādu domu, ka īsti neizprotu šī numura uzrakstīšanu uz dokumenta jēgu, jo reāli jau uz katra dokumenta uzrakstu grāmatojumu tikai tad, kad esmu dokumentu iegrāmatojusi un ir pilnīgi izslēgta dokumenta iegrāmatošana otreiz. Arī es programmā meklēju pārsvarā pēc partnera konkrēto dokumentu.
Cleo
par iegrāmatošanu otrreiz
Mna praksē tas gadās ļoti bieži, jo mani "firmači" bieži vien atstiepj vai nu vēl vienu rēķina eks. tikpat jaunu un tikpat skaistu kā oriģināls (pirmais) vai kādu PPR (tagad jau daudzi PPR drukā 5 eks., visus vienādus, bez norādes kurš eks.), un tad mans mīļais Zalktis ir mans galvenais cenzors - nepieļauj atkārtotu iegrāmatošanu. Tad arī "izlec" iepriekšējā grāmatojuma Nr., tādos gadījumos arī var ātri pēc Nr. apskatīties, vai tiešām tas tā ir, kā programma "brēc".
Bet vispār - es nekad neapšaubu to, ko saka Cleo...
Vienīgi reizēm gribas ar viņu parunāties, nav taču liegts, vai ne...
par iegrāmatošanu otrreiz
Mna praksē tas gadās ļoti bieži, jo mani "firmači" bieži vien atstiepj vai nu vēl vienu rēķina eks. tikpat jaunu un tikpat skaistu kā oriģināls (pirmais) vai kādu PPR (tagad jau daudzi PPR drukā 5 eks., visus vienādus, bez norādes kurš eks.), un tad mans mīļais Zalktis ir mans galvenais cenzors - nepieļauj atkārtotu iegrāmatošanu. Tad arī "izlec" iepriekšējā grāmatojuma Nr., tādos gadījumos arī var ātri pēc Nr. apskatīties, vai tiešām tas tā ir, kā programma "brēc".
Bet vispār - es nekad neapšaubu to, ko saka Cleo...
Vienīgi reizēm gribas ar viņu parunāties, nav taču liegts, vai ne...
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть