Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Zalktis К списку тем
Ответы (66)
katru atsevišķi ja nemaldos var ar Stornēt. Bet kamdēļ dzēst ārā? Atstājiet sev vienu izmēģinājuma versiju, kurā mēģināt visu un atveriet otru jaunu tukšu datu bāzi, kurā vadīsiet jau grāmatvedības datus. Jo stornējot operāciju nodzēš ar visu hronoloģisko numuru- šāda numuru vairs nebūs nevienai citai operācijai.
Ja sei4as vvozhu novie kontu atlikumi, tam escho nuzhno ukazatj klienta. Dlja chego on tam nuzhen.??
Это аналитические остатки. По дебеторам и кредиторам будет не один остаток, а столько сколько этих дебеторов/кредиторов имеется.
Ja nav noliktavas, tad rēķinus un pavadzīmes vadiet caur rēķiniem. Tas ir kā finansu dokumentus. Ja Jums ir arī noliktavas uzskaite, tad - caur noliktavu.Programmair ļoti viegli apgūstama.Lai izdodas!
Это почти зряшный вариант, тыкаться в демо версии, да без инструкции. Масса нервов как правило с отрицательным результатом, даже если чего-то добьётесь, осадок от предпринятых попыток всё равно останется. Демо версию должен показывать знаюший спец ИМХО, либо это должны быть видео уроки. И лишь на предмет функциональности, а не то, как с этим работать. Конкретно как работать должно войти в обучение после приобретения. Тогда пользователь легко всё освоит.
Вам надо понять подходит ли Вам программа по набору функций, которые она делает, ну и устраивает ли Вас интерфейс (способ работы с данными).
Вам надо понять подходит ли Вам программа по набору функций, которые она делает, ну и устраивает ли Вас интерфейс (способ работы с данными).
Mijau-22 01.02.2007 11:10
Ja poka isprobovuju demo versiju, a instrukcija nemnogo neponjatnaja.
-------------------------------
Manuprāt, ZALKTIM rokasgrāmata ir pietiekoši labi uzrakstīta un arī saprotami. Vienīgais ir jābūt saprašanai arī grāmatvedībā.
Par demo versiju: Es pari arī vadīju sākumā datud demo versijā un pozitīvi ir tas, ka to var izmantot 3. mēnešus un pēc licenzes iegādes izveidotā datu bāze tiek saglabāta.
( 3. mēn. var izmantot programmu bez maksas un pēc tam samaksāt, arī pozitīvi)
Ja poka isprobovuju demo versiju, a instrukcija nemnogo neponjatnaja.
-------------------------------
Manuprāt, ZALKTIM rokasgrāmata ir pietiekoši labi uzrakstīta un arī saprotami. Vienīgais ir jābūt saprašanai arī grāmatvedībā.
Par demo versiju: Es pari arī vadīju sākumā datud demo versijā un pozitīvi ir tas, ka to var izmantot 3. mēnešus un pēc licenzes iegādes izveidotā datu bāze tiek saglabāta.
( 3. mēn. var izmantot programmu bez maksas un pēc tam samaksāt, arī pozitīvi)
Dimma 01.02.2007 11:34
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
U menja sei4as na komjutere zapisana Demo versija-Zalktis, ja mogu na komjuter escho odnu programmu zapisatj??
Es laikam nepareizi izteicos. Ja man uz datora tagad ir Zalktis, es varu vēl ierakstīt Tildes Jumis?? Lai izmeģinātu arī šo programmu?!
ja datora parametriātļauj, var. Kāpēc nē?
Bet, ja Jums ir grūti saprast Zalkti vai Tildes Jumi sapratīsiet?
Bet, ja Jums ir grūti saprast Zalkti vai Tildes Jumi sapratīsiet?
Dimma 01.02.2007 12:29
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Tildes mājas lapā ir norādīti vajadzīgie parametri un ir jāpaskatās Jūsu datora iepējas, parasti, brīvā vieta cietajā diskā u. c
Neesmu dattorspeciāliste, bet parasti jaunajiem datoriem parametri atļauj.....
Neesmu dattorspeciāliste, bet parasti jaunajiem datoriem parametri atļauj.....
Dimma 01.02.2007 13:18
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть