Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
предложение от фирмы Biznesa konsaltinga grupa К списку тем
Ответы (62)
tak nav jau tā nekāda programma tam Biznesa kons.gr - vienkārši veidlapas excel formātā bilances, PZ aprēķina, naudas plūsmas utt. formu aizpildīšanai un paraugs word formātā grāmatvedības politikas aprakstam.
PZ un bilance jau Zalktī ir un, manuprāt, tā maksa par Biznesa konsultinga programmu 35 Ls, stipri par lielu.
Dimma 05.02.2007 21:36
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
По-моему, Zalktisa вполне хватает для составления годового отчета. В конце концов, бланки можно взять и на ВГК, все же подешевле будет, чем диск покупать.
Stalj
Vai varat "pa kluso" pateikt, kā sauc to cilvēku, kas jums to murgu piedāvāja? Mani tas inetresē, jo ar kaut ko līdzīgu esmu saskāries. Interesē, tas ir tas pats vai kāds cits.
Neuzķerieties uz tādām ēsmām, excel tabulu katrs pats var sastādīt - kādu vien vajag. Un par to nevienam nekas nav jāmaksā.
Vai varat "pa kluso" pateikt, kā sauc to cilvēku, kas jums to murgu piedāvāja? Mani tas inetresē, jo ar kaut ko līdzīgu esmu saskāries. Interesē, tas ir tas pats vai kāds cits.
Neuzķerieties uz tādām ēsmām, excel tabulu katrs pats var sastādīt - kādu vien vajag. Un par to nevienam nekas nav jāmaksā.
Albina
Ko nu kurš saprot ar vārdiem годовой отчет.
Ja kāds domā tikai PZA, tad jā, bet gada pārskats ir jāsastāda pašam grāmatvedim jebkurā gadījumā - neviena programma pati neuzrakstīs paskaidrojumus pie bilances un pie PZA, piemēram.
Šaubos arī vai kāda programma sastādīs to idiotisko naudas plūsmas pārskatu utt.
Bet var jau būt, ka ir kāda metode vai programma, kad pietiek paklanīties 3 reizes pret dienvidiem vai ziemeļiem...
Ko nu kurš saprot ar vārdiem годовой отчет.
Ja kāds domā tikai PZA, tad jā, bet gada pārskats ir jāsastāda pašam grāmatvedim jebkurā gadījumā - neviena programma pati neuzrakstīs paskaidrojumus pie bilances un pie PZA, piemēram.
Šaubos arī vai kāda programma sastādīs to idiotisko naudas plūsmas pārskatu utt.
Bet var jau būt, ka ir kāda metode vai programma, kad pietiek paklanīties 3 reizes pret dienvidiem vai ziemeļiem...
Pēdējā laikā, lasot diskusijas par grāmatvedības programmām, man ir radies priekšstatss, ka jaunie grāmatveži, kas šīs diskusijas uzsāk, vēl nav paspējuši iepazīties ar jēdzienu "gada pārskats", tāpēc arī jautājumi ir tādi "dīvaini". Tikai lūdzu neapvainoties!
Atkal kāds man aizrādīs, ka mētājos ar indīgām piezīmēm. Nekādu indi nespļaudu.
Atkal kāds man aizrādīs, ka mētājos ar indīgām piezīmēm. Nekādu indi nespļaudu.
Да ладно, они ещё на чудо надеяться, а вдруг получат такууую прогу, которой и кланяться не придётся, кнёпку нажал и годовой издрукался весь, да ещё и налог сосчитался:-)
Не тратьте деньги на предложение от фирмы Biznesa kons.gr.о приобретении программы для составления годового отчета.Видела у знакомой - полная ерунда,тот же EXCEL.ИМХО.
Aivareno 05.02.2007 22:36
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Man patīk.Imeju mnenije, hren osporiš.LOL
Aivareno 05.02.2007 22:37
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Arī tas nav slikti.LOL
Aivareno 05.02.2007 22:45
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть