Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
UIeND
Esam ekspeditora pakalpojumu firma.
Saņemts rēķins no pārvadātāja par dīkstāvi D8260 K5310.Izstādām tādu pašu summu kravas saņēmējam D2350 K8160. Rezultats 0.Vaiattiecīgie darījumi ir jāuzrāda UIeND?
Ответы (13)
UIN deklarācijā vispār nav tādu rindu - neto apgrozījums, ieņēmumi, izdevumi utt. - ir tikai peļņa. Kāda peļņa būs pārskata gada beigās, tādu arī uzrādīsiet.
Vienu konkrētu darījumu šajā deklarācijā nenorāda.
Precizējums: vai apliekamo ienakumu ir jāpalielina par naudas sodiem izlietoto summu,ja jā,tad varbūt es varu uz to pasu summu ari samazinat un deklaracijā vispār neatspoguļot?
Apliekamais ienākums par samaksātajiem naudas sodien noteikti jāpalielina, tas nu nav apspriežams temats.
Bet saņemtā soda nauda būs jūsu ārkārtas ieņēmumos - manuprāt.
Ja kāds domā un dara citādi, tad jau uzrakstīs. Es citu aritmētiku nezinu.
Losbergas, для налога по 0 результат не получиться, потому что уплаченные Вами штрафы должны увеличивать облагаемую налогом базу, т.е., указываться в 6 строке декларации, а полученные так и остануться в доходах.
Piebilde: Izstādītā pārvadātāja rēķinā par soda naudu ir norādīts, ka preču saņēmējs nav izpildījis piegādes nosacijumus,tātat vina vaina kam tas sods pienakās... Bet piestāda rēķinu mums,jo mēs esam sleguši ligumu ar pārvadātāju ne sanēmejs. Varbūt ka tas kaut ko maina?
Не-а, ничего не меняет, если Вы оплатили этот штраф им.

Žēl gan, paldies par padomiem!
A man ļooooooooooooti žēl, ka nodokļi jāmaksā............
A ko padarīsi, ja vajag...! (No "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"...)
Soda naudas sa'nemt'as un maks'at'as ir norm'al'a saimniecisk'a darb'iba nevis 'ark'artas poste'ni.
Kam normāla, kam nenormāla...
Visiem - norm'ala saimniecisk'a darb'iba, jo jebk'adam biznesam piem'it da'z'adi riski
Kas tie par riskiem?
Да нормальные это риски, на штрафы только покойники не нарываются, а все живые всегда рискуют.
Закрыть
Краткое описание нарушения