Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
2380 или 5540? К списку тем
Ответы (9)
Обязательно и желательно!
Kalita 09.02.2007 15:36
118 сообщений на сайте
118 сообщений на сайте
Можно на общую.
Kalita 09.02.2007 15:44
118 сообщений на сайте
118 сообщений на сайте
Aizdevums tas pats
Konsultacija 09.02.2007 19:14
1562 сообщения на сайте
1562 сообщения на сайте
Aizdevums, kredīts - kāda starpība? Jūs man te ar tiem aizdevumiem esat pat problēmu galvā radījuši. Es tos, reizi pa reizei, "vajadzīgos" un formālos aizdevumus lieku pie 514_ un dalu īstermiņa un ilgtermiņa, jo gada beigās ir taču jāpārgrāmato tāpat kā bankas kredīts no ilgtermiņa uz īstermiņa (atmaksājams tekošajā gadā). Alga, avansi mums ir no kases, tāpēc kasi plānoju vismaz mēnesi uz priekšu, lai bankas kontā būtu līdz 5. datumam pietiekami naudas algai un avansiem, ko izņemt, bet bankā nodokļiem un biroja izdevumiem. Manā pārziņā gan ir mazs pakalpojumu sniegšanas uzņēmums, bet man liekas, ka kase un banka tomēr ir savlaicīgi jāplāno un nepieciešamo naudas līdzekļu summa bankā uz 5. datumu ir vadītājam jāpasaka. Aizņēmumi jau ir kā kases kompensācijas mehānisms, lai nebūtu mīnusos, bet nauda bankā ir daudz svarīgāka un pareizāka. Man arī bijušas problēmas, kad neplānoju uzņēmuma ienākumus un visus "papīrus" saņēmu tikai nākošā mēneša sākumā. Viksmi darbā!
Edgars_silis 08.06.2007 15:29
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть