Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Koku pielikums К списку тем
Ответы (31)
Izmaiņas koku PVN ir! Stājas spēkā šī gada 1. janvārī. Ar tām var iepazīties www.vid.gov.lvzem PVN Tiesību aktiem, saistīts ar MK noteikumiem 1028.Mainījušās arī veidlapas, kuras gan joprojām nekur nav nopērkamas, tā kā šī mēneša atskaites sagatavoju uz vecajām:-<
![Barija](static/avatars/0299/29912_25.jpg)
Barija 13.02.2007 14:34
180 сообщений на сайте
180 сообщений на сайте
To es jau saprotu,ka uz vecajām bet tā kā tika runāts,ka PVN kokiem palika tāpat kā bija.Mēs nekad neko nemaksājām.Bet tagad sataisot atskaiti programmā tāda summaec aŗ'.it kā jāmaksā? Ko nu?
Varbūt esat kaut ko no neapliekamām personām pirkuši, mazultirdzniecībā vai no ES neapliekamām un nereģistrētām trešajām valstīm.
Kā jau katru mēnesi pērkam no neapl.personām cirsmas un kokus.Betnekad tādi brīnumi nav gadījušies.:-<
Tas ir esat PĀRDEVUŠI.
Savukārt pirkuši mazumtirdzniecības tīklā. Varbūt jums ir KM izmantots neapliekamajiem darījumiem. Nu tur jāskatās.
Kas jums tā par programmu?
Savukārt pirkuši mazumtirdzniecības tīklā. Varbūt jums ir KM izmantots neapliekamajiem darījumiem. Nu tur jāskatās.
Kas jums tā par programmu?
Vienīgais ko varu teikt - neesat pareizi sakontējuši vai piesasitījuši kontus atskaitei. Nekas programmā ne no kā nerodas.
Jaunās servisa paka uzlikta?
![Larao](static/avatars/0303/30356_25.jpg)
Larao 13.02.2007 15:03
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Es domāju Tildes Jumim
Larao 13.02.2007 15:04
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Ja nav jaunās servisa pakas, tad nav arī jauno veidlapu ![](https://static.vgk.lv/smilies/07.gif)
Man e-pasts pienāca, ka mājas lapā ievietota, tikai jāuzliek.
![](https://static.vgk.lv/smilies/07.gif)
Man e-pasts pienāca, ka mājas lapā ievietota, tikai jāuzliek.
Apskatījos Andaz kontējumus,Bet tie jau neattiecas uz noliktavu.Noliktavā savadīts tā kā vienmēr.Bet kāpēc tas deklarācijas pielikums tāds jocīgs(koku pielikums),nekā nespēju vairs saprast:-<
![](https://static.vgk.lv/smilies/09.gif)
Jāskatās ir specifikācija, tas 1 kārtām, 2. kārtām vai partneri ir pareizi sadalīti pa nodokļu zonām, un vai šie jocīgie cipari ir pa tēmu, vai vispār tiem ir jāparādās deklarācijā
Larao 13.02.2007 15:28
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Specifikācija jāskatās es domāju pie finansēm.Es pašreiz runāju par koku deklarācijas pielikumu kas ir noliktavā.Ar finansēm man ir viss kārtībā.Es tikai nevaru saprast KOKU deklarācijas pielikumi.Visipartneri ir Latvijas,kā vienmēr.
Bet vai 8 un 9 ailēs Jums kaut kas parādās?
Larao 13.02.2007 15:44
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть