Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Neskaidriiba ar IEN К списку тем

Neskaidriiba ar IEN
Labdien!

Varbuut,kaads man var apskaidrot neskaidriibas par IEN maksaashanaas kaartiibu.Arjanvaari ir mainiijies neapliekamais minimums uz 50 LVL, liidz ar to samazinaas IEN summa,kas jaamaksaa budzetaa.

Gaavojot algu sarakstus par janvaari, man paraadaas IEN summas,kas ir palikushaas mazaakas saistiibaa ar neapliekamaa min. palielinaashanos, bet drukaahot no programaas soc.zin.parjanvaari,kur paraadaas IEN nodoklis,tas nav vienaads ar janvaraa algu sarakstiem , bet ir taads pats kaaa par decembra meenesi.Zvaniijuuz VID vinji man skaidroja to,ka zinojumaa par janvaari IEN nodoklis paraadoties par decembri. Netieku gudra tad kura IEN summa man ir jaaparskaitaa budzetaa taa kas ir zinojuma atskaitee, vai taa kas paraadaas algu sarakstos. Mekleeju likumaa bet taa arii nekur nevareeju atrst paskaidrojumu....:'(
Inceles
Inceles 15.02.2007 11:37
533 сообщения на сайте

Ответы (7)

Tā arī tam jāiznāk kā programma izdrukā atskaiti VID , jo tur IIN iet ar viena mēneša it kā nokavēšanos. Jāpārskaita tas kas algu sarakstā , bet kas atskaitē jau bija pag.mēn. jāpārskaita.
Ilma
Ilma 15.02.2007 11:43
30495 сообщений на сайте
Maksā tas kas parādas algas sarakstos,bet atskaitē par iepriekšējā mēneša IEN summa.
Mazais
Mazais 15.02.2007 11:44
нет сообщений на сайте
Jāmaksā 2007.gadajanvārī aprēķinātā summa, jo tā kura parādās atskaitē ir nomaksāta decembrī
Tukisa
Tukisa 15.02.2007 11:46
45 сообщений на сайте
Paldies liels visiem par atbildeem!:-)
Inceles
Inceles 15.02.2007 14:10
533 сообщения на сайте
Pieņēmāt zināšanai vai izpildei?
Liepupe
Liepupe 15.02.2007 14:23
нет сообщений на сайте
Ko darit ja IEN atskaite liku IEN no algu saraksta , sanak ka vansa uz priekshu, vai man jalbo tas atskaites.
Ribochka
Ribochka 18.02.2007 12:16
288 сообщений на сайте
Ko darit ja IEN atskaite liku IEN no algu saraksta , sanak ka vansa uz priekshu, vai man jalbo tas atskaites.
Ribochka
Ribochka 18.02.2007 12:16
288 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.