Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Gada deklarācija К списку тем

Gada deklarācija
Ja mans bērns ir vīram nodokļu grāmatiņā apgādājamais, es varu savā gada ienākumu deklarācijā iekļaut meituka attaisnotos izdevumus? (Vīrs deklarāciju neiesniegs, bet man patīkās tos pāris latiņus no valsts atgūt )
Estella
Estella 15.02.2007 16:08
78 сообщений на сайте

Ответы (6)

Var tikai tas kura grāmatiņā bērns ir ierakstīts
Larao
Larao 15.02.2007 16:12
6767 сообщений на сайте
Domāju , ka variet , jo VID jau pārbaudīs vai nav dubultā.
Ilma
Ilma 15.02.2007 16:12
30495 сообщений на сайте
Var
Sidlav
Sidlav 15.02.2007 16:12
22 сообщения на сайте
Larao

Te nav pilnigi nekada sakara ar algas nodoklu gramatinaam.

jo var ieklaut gan, bernu un mazbeernu, gan vecaaku un vecvecaaku attaisnotos izdevumus
Sidlav
Sidlav 15.02.2007 16:15
22 сообщения на сайте
Paldies!

Es jau arī tā domāju, VID pārbauda vai abi neprasam atmaksāt pārmaksāto nodokli, un ja viņs deklarāciju nesniedz, tad kāpēc es nevarētu iesniegt par bērna attaisnotajiem izdevumiem, nekur likumdošanā arī neatradu, ka tikai tam būtu tiesības saņemt atmaksu par ārstnieciskajiem pakalpojumiem, kuram apgādājamais ir ierakstīts nodokļu grāmatiņā.
Estella
Estella 15.02.2007 16:16
78 сообщений на сайте
Visiem radiem un draugiem sataisu deklarācijas kā vajag, bet ar savu netieku galā
Estella
Estella 15.02.2007 16:17
78 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.