Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN
Help!
Kad īsti jāreģistrējas kā PVN maksātājam? Vai jau izrakstot rēķinu jāsāk skaitīt tie 10 tūkstoši,bet nauda vēl nav saņemta vai tad, kad nauda saņemta? Grāmatvedību vedu pēc kases principa vienk. ierakstā:-S
Ответы (8)
Jebkura gadījumā jau izrakstījot rēķinu vajag paskatīties kas jums no ta rēķina sanāks ar PVN reģistrāciju.
Tas nozīmē, ka tad, kad izrakstu rēķinu man jau jāsāk skaitīt, lai nepārsniegtu 10 tūkstošus?
Var jau piereģistrēties arī jaunizveidots uzņēmums, bez 10tūkst. apgrozījuma, bet obligāti jāreģitrējas, kad ir pārsniegts 10 mēnešos 10 tūkstoši, ja nekļudos
Pēc likuma 12 mēnešu periodā.Bet man nemaz nav izdevīgi kā pakalpojumu sniedzējam reģistrēt PVN.Tadjau sanāk, ka izrakstot rēķinu, kurš vēl nav apmaksāts man jau tas jāskaita?
Jesli vi samozanjatoe lico ili individialnij kommersant, to vashim dohodom schitajutsa tolko poluchenie dengi i registrirovatsa PVN platelchikom nado posle polushenija dohoda.
sapratu, paldies!
А самозанятые НДС плательщики платят НДС только при получении денег? У меня НДС-ников нет, но насколько мне известно, закон о НДС одинаков для всех плательщиков налога!
Учитывают ПВН одинаково. А вот 10 тысяч индивидуалы считают по полученным деньгам.
Закрыть
Краткое описание нарушения