Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Nolietojums nodokļiem Tildē К списку тем

Nolietojums nodokļiem Tildē
Vai no Tildē var redzēt pamatlīdzekļu nolietojumu nodokļiem? Par ēkām-būvēm redzu, bet par pārējām kategorijām nevaru dabūt ciparus.....mēģināju visādas atskaites izveidot, bet nekur nevar redzēt....
Abways
Abways 18.02.2007 12:31
65 сообщений на сайте

Ответы (4)

laikam kaut ko atradu.... jāver vaļā pamatlīdzekļu kategorijas un jāspiež uz nolietojums.....
Abways
Abways 18.02.2007 12:39
65 сообщений на сайте
Man arī kaut kas nesanāk,Tildē pamatlīdzekļu nolietojumu nodokļiem rēķinu pirmo gadu,savadīju PL un kategorijās viņš pats izrēķināja nolietojumu nodokļiem, es protam salaboju visus gadus,bet tik un tā nolietojuma aprēķinu par 2006 gadu viņš izrēķina nepareizi.
Ances
Ances 18.02.2007 21:14
78 сообщений на сайте
Tildes Jumis programmā ir atšķirība vai nodokļu nolietojumu rēķina katram PL atsevišķi vai visai kategorijai kopā! un PL nolietojumu nodokļiem var redzēt PL atskatēs, attiecīgajā "Veidlapa Nr. UPN ... pants".
Larao
Larao 19.02.2007 09:14
6767 сообщений на сайте
Man gan vienmēr Jumis pareizi izrēķina!

Bet, ja pats ar roku kaut ko sabaksta, tad gan arī pašam jāseko līdz, kas tur sabakstīts!
Andaz
Andaz 22.02.2007 17:23
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.