Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Tildes Jumis- bilance К списку тем
Melioag 22.02.2007 08:56
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
Ответы (16)
pie attiecīgās rindas bilances veidnē - jāpieliek attiecīgais nolietojums, ja ir nemateriālie ieguldījumi "-" summa ko noraksta, PL "-" nolietojums utt., lai bilances atlikumi sakristu ar pārskatu par PL
Larao 22.02.2007 09:10
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Tātad arī nolietojums jāsadala pa kontiem- katrai grupai atsevišķi, nevis visi zem 1290?
Melioag 22.02.2007 09:28
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
Bet protams, ja Jums ir tikais viena kategorija, tad nekas, bet ja ir vairākas, kuras atspguļojas dažādās bilances veidnēs, tad atsevišķi
Larao 22.02.2007 09:34
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Protams jāveido atsevišķi, ja gribat lai peļņas vai zaudējumu aprēķins atbilstu īstenībai. Tur taču jāsadala pa izmaksu posteņiem - ražošana, pārdošana, administrācija... Labi, gala rezultātu tas neietekmē, bet bruto peļņu gan!
Paldies par izsmeļošu atbildi- nu ir pilnīgi skaidrs! Bet pie viena- bilance saskan santīmos, bet kā noapaļoju tā par veseliem diviem latiem neiet.Konu?
Melioag 22.02.2007 09:48
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
Santīmus var pielīdzināt pie korekcijas
Larao 22.02.2007 10:20
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Es pie gada pārskata veidoju savu bilanci - kopējā tekstā, kopā ar citām atskaitēm. Jumja bilanci izmantoju tikai, lai saliktu ciparus savā veidnē.
Vispār tas nav labais stils, izmantot standarta veidlapas, man tā šķiet. Arī mans zv.revidentsnekad nav ņēmis pretī GP ar standarta veidlapām. Esmu pārņēmusi viņa uzskatu, ka GP ir katra uzņēmuma dziļi pernonisks dokuments, tāpēc tam jābūt sagatavotam pēc uzņēmuma standartiem, atskaitēs uzrādot, protams, likumdošanā noteiktos rādītājus.
Vispār tas nav labais stils, izmantot standarta veidlapas, man tā šķiet. Arī mans zv.revidentsnekad nav ņēmis pretī GP ar standarta veidlapām. Esmu pārņēmusi viņa uzskatu, ka GP ir katra uzņēmuma dziļi pernonisks dokuments, tāpēc tam jābūt sagatavotam pēc uzņēmuma standartiem, atskaitēs uzrādot, protams, likumdošanā noteiktos rādītājus.
Re kā?! Biju pārliecināta, ka ja strādā ar Tildi, tad jāizmanto tās piedāvātās veidlapas, kautgan tiešām daudzas ir neērtas un grūti pielāgojamas. Paldies par vērtīgu informāciju!
Melioag 22.02.2007 13:01
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
Daru līdzīgi kā Andaz, jo arī mums ir revidentes dota GP forma, bet no Tildes atskaiteēm (bilanci un P/Z)izmantoju vien, lai dabūtu datus savai formai. Ikmēneša atskaites gan pārsūtu uz EDS tieši no Tildes.
Jebkuram, sevis cienošam grāmatvedim, Gada pārskats jāsastāda ne jau uz veikalā nopirktajām veidlapām vai datora izdrukām. Bet operatīviem datiem, protams izmantojams programmas piedāvājums. Stapcitu arī zvērinātie revidenti pieprasa datora pirmsskēguma un slēguma bilanci.
Ken 22.02.2007 13:34
334 сообщения на сайте
334 сообщения на сайте
Nevajag aizmirst, ka Jumī Bilanci, PZA, PL pārskatu var uztaisīt tādu, kādu sirds vēlas.
Grūti pielāgot tikai tās, kuras nu nemaz ar nedrīkst pielāgot (PVN deklarāciju, piemēram). Visas pārējās varat taisīt un pārtaisīt pēc sirds patikas.
Grūti pielāgot tikai tās, kuras nu nemaz ar nedrīkst pielāgot (PVN deklarāciju, piemēram). Visas pārējās varat taisīt un pārtaisīt pēc sirds patikas.
Andaz
ziņojumu: 1072 22.02.2007 17:01
Nevajag aizmirst, ka Jumī Bilanci, PZA, PL pārskatu var uztaisīt tādu, kādu sirds vēlas.
Skasti teikts!
un ir jābrīnās, vai tiešām grāmatvežiem nav vairs fantāzijas kā atvieglot sev dzīvi
ziņojumu: 1072 22.02.2007 17:01
Skasti teikts!
un ir jābrīnās, vai tiešām grāmatvežiem nav vairs fantāzijas kā atvieglot sev dzīvi
Larao 22.02.2007 17:08
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
nolikt dokumetus pie dators un paklanīties
Larao 22.02.2007 17:15
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть