Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Dators, pleace help! К списку тем

Dators, pleace help!
Sabojāju sev garīgo tā, ka nevaru ne par ko citu domāt.

Iegāju internetā un netīšam noņēmu adrešu joslu, bet kad uzliku atpakaļ pazuda no Bookmarka (Eksploerā t.i. Favorite poga)pazuda visas saglabātās vajadzīgās interneta adreses.:'( :'( :'( Es beigta - tur gan manas , gan vīram drbā nepieciešamās...Var būt kāds zina kā tās var atjaunot?:'(
Frezy
Frezy 25.02.2007 17:24
1986 сообщений на сайте

Ответы (26)

Es saprotu , ka Favorite ir Esplorerī, bet Mozillā - Bookmarks.

Nu re, Cleo, mēs vienlaicīgi rakstijām vienu domu par <Restore Default Set >.

Lai skaidrāk būtu manas problēmas būtība:pati poga Bookmarks (tas pats Favorite) man ir, bet pazudis viss, kas tur bija saglabāts iekšā Bookmarkā(e-adreses). Mēģināt <Restore Default Set >?
Frezy
Frezy 25.02.2007 20:02
1986 сообщений на сайте
nu es droši vien mēģinātu Restore, sliktāk jau nevar būt. Ja jau pievienojot Boolmarks neparādās visas lapas, tad restaurējot uzstādījumus vai nu būs vai nebūs (būs tikai rūpnīcas iestatījumi.
Cleo
Cleo 25.02.2007 20:04
19234 сообщения на сайте
Sorry, tā mēle tur ieleca pavisam nejauši ( galīgi nevietā)
Frezy
Frezy 25.02.2007 20:04
1986 сообщений на сайте
es sapratu no burta P
Cleo
Cleo 25.02.2007 20:07
19234 сообщения на сайте
Фрези на Ваш адрес электронной почты я послала изображение этого поискового окна, посмотрите.
Katriona
Katriona 25.02.2007 20:07
313 сообщений на сайте
Paldies, saņēmu.
Frezy
Frezy 25.02.2007 20:18
1986 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.