Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
rekins no 2004. gada
Labdien! Stradaju jauna uznjemuma. Ar vienu kreditoru pilnigi neiet gali un izradas, ka neesam sanjemushi vienu rekjinu no vinjiem no 2004. gada, par summu - 100 Ls. Ko dariit? Luudzu, iesakiet!
paldies
Ответы (7)
a kur viņi 2 gadus bija??? es nepieņemtu.
a kas iepriekšejos salīdzināšanas aktos??
Tur tagad ari jauna gramatvede. Ar vinjiem nekadus aktus nevaru atrast.
a viņu pusei ir akti?? ja nē, uz tik mazu summu paprasītu pārrakstīt uz jaunu gadu, kā jaunu rēķinu, a viņi lai paši domā kā noraxtīt veco.
a darbu pieņemšanas-nodošanas akti?? vai kas, kas apliecinātu, ka darījums ir noticis?? varbūt darījumu anulēja, bet viņi aizmirsa anulēt savā pusē rēķinu, tā arī gadās.
Nu jaa, nekaadu aktu nav. Viniem vispar tur bardaks, saka man, lai es te to un to rekjinu anuleju. Pilnigs bardaks.
Vienkarshi teikshu, ka neko nemainu, lai pashi tiek gala, suta jaunu rekjinu vai kaa.
Paldies !
Сибилла, я бы даже не подумала выписывать новый счет! С чего бы это? Если у поставщика есть документы подтверждающие поставку товара/услуги, то это проблемы покупателя, что у него их нет!
ja tā ir PPR un ir abu pušu paraxti, tad protams, bet ja tas ir rēķins par pakalpojumu un nav abu pušu paraxtu un nav darbu pieņemšanas nodošanas akta, es nepieņemtu pretenzijas par 2004. gadu. par 2006.gadunav problēmu, var pieņemt.
a varbūt šie to pakalpojumu nemaz neveica, vai veica nekvalitatīvi??
pilnigi iespejams.
Paldies, Sibylla!
Закрыть
Краткое описание нарушения