Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Nolietojums PL К списку тем
Ответы (11)
Un ja uaņēmums sācis savu darbību no augusta mēneša, tad finanšu nolietojumu rēķina par 4 mēn, bet nodokļiem tādad arī par 4 mēn., kādas jūsu domas ???
Если PL не участвует, то налового нет, а фин.есть
Februaris 28.02.2007 10:16
3562 сообщения на сайте
3562 сообщения на сайте
Nodokļiem par gadu
Februaris 28.02.2007 10:17
3562 сообщения на сайте
3562 сообщения на сайте
Tātad finanšu nolietojums jārēķina vienmēr,neskatoties vai PL ir izmantots vai nav izmantots saimn.darbībā. Savukāt nodokļiem rēķina par visu gadu, ja arī PL izmantots tikai vienu mēnesi ???
Tas gan ir kaut kas jauns, vai likumi mainījušies
Larao 28.02.2007 10:21
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Если это вновь образованное предприятие, то налоговый износ считается с применением коэффициента (только за тот период, что предприятие создано, ну и работало, конечно).
Es mēģinu noskaidrot citu grāmatvežu viedokļus, es uzskatu - ja PL nav izmantots saimnieciskajā darbībā, tad viņam nerēķina ne finanšu nolietojumu, nne amortizāciju nodokļiem ? (atvainojos, es tikai mācos)
Finanšu jārēķina, jo PL, arī neizmantots, morāli noveco. Kaut ar auto 3 gadi nav braukts, par jauna auto cenu tāpat nepārdosiet!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть