Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba devēja dāvana, nodokļi un vidējā izpeļņa К списку тем
Darba devēja dāvana, nodokļi un vidējā izpeļņa
Mana kolēģe tikko kā apmeklēja Grebenko semināru darba samaksas jautājumos.
Visa cita starpā cienījamā Grebenko kundze esot likusi saprast, ka darba devēja dāvanas summu varot ņemt vērā, aprēķinot vidējo izpeļņu - slimības naudas aprēķināšanai, atvaļinājuma naudas aprēķināšanai utt.
Jo... par to summu taču esot samaksāti nodokļi.
Vai kāds no Jums ir dzirdējis kādreiz līdzīgu "teoriju"?
P.S. Man netika teikts, ka būtu runāts par to darba devēja dāvanas summas daļu, kura pārsniedz valstī noteiktās minimālās darba algas summas.
P.P.S. It kā šajā klubiņā viesojoties arī pati Grebenko kundze. Varbūt viņa var manas bažas novērst.
:'(
Ответы (47)
Andaz наверно Вы не поняли, нюанс не в нике, а в том, что все знают, что за ником Му-Майя стоит Гребенко, так как знают и Алексееву, живыми, а не у кого имя=нику.Таких имен, как у меня на форуме в никах тысяча с разными номерами.;-)
Cik es zinu, vārds Aivars ir latviešu kalendārā 29.janvārī oficiāli iekļauts kā vārds.
Varbūt esmu naiva, bet man šķiet, ka, ja nikā ir normāls vārds, kā Jums Irena, tad tas arī ir cilvēka vārds!
Man nav 14 vai 16 gadi, lai sava vārda vietā rakstītu - Ilze, Dace, Natalja, svistuļka, krasatuļka... es no sava vārda nekaunos!
Un te nav intīlapa, kurā, varbūt tiešām savs īstais vārds nav jāmin.
А вообще у меня такое чуйство, что Анда и Айвар это одно и тоже лицо:-/
ник- это не имя, как хОчу, так и называюсь.LOL
Ww7
ziņojumu: 799 22.03.2007 06:56
Aivars007 Гребенко не скрывает себя за ником, говорит открыто, что думает...........
Если хочешь иметь аторитет, пусть отрицательный,такие здесь тоже водятся, то нечего скрываться под ником , .......
vnk pati sev tagad runājat pretī! Vienam pārmetat, ka viņš aiz nika slēpjas, bet pati? Neslēpjaties?
Nē, mēs ar Aivaru neesam viena un tā pati persona! Neesmu ne zagle, ne slepkava, ka man aiz svešiem vārdiem jāslēpjas!
Man vecāki iedeva skaistu vārdu ar kuru es lepojos!
наверно потому, что мы не только говорим на разных языках, но и думаем, Вы не поняли, того что я написала: Гребенко говорит от своего имени.А Ваш подзащитный-считает себя выше ее и умнее, то пусть и назовет свое истинное ФИ, быть может это действительно так?:-/
А я обычный бухгалтер, и напишу я свое имя, или назовусь , как сейчас- ничего не поменяется.
Теперь понятно?
Bet beigās par ko tad ir runa? Mans vārds nav Tore un arī man patīk savs vārds bet, es jau savu vārdu varu teikt, kam es gribu un neteikt kam gribu, ne jau par to šeit pārunas bet pavisam ko citu ..
Закрыть
Краткое описание нарушения