Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
otrs uzdevums К списку тем
Ancis 05.03.2007 10:11
158 сообщений на сайте
158 сообщений на сайте
Ответы (17)
Paņemam PVN deklarāciju excelī ievietojam ciparus un rezultāts gatavs
Larao 05.03.2007 10:18
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
nē,.Andaz,tikai jāpalīdz saprast,risinājums ir,bet nepieņem pasniedzējs,vai tad žēl?:-D
Ancis 05.03.2007 10:27
158 сообщений на сайте
158 сообщений на сайте
Jā, pareizi, 167.79. Es uzskatīju, ka realizācija iet bez PVN.
Realizēts 7288.14 + 1311.86 (PVN 18%)
Iepirkts 6355.93 + 1144.07
Starpība jāmaksā = 167.79.
Realizēts 7288.14 + 1311.86 (PVN 18%)
Iepirkts 6355.93 + 1144.07
Starpība jāmaksā = 167.79.
paldies:-D
Debetspluss 07.03.2007 17:11
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Kurā vietā bija minēts, ka piemērā dotajās summās ir iekļauts PVN?
Tā vien gribas pāris "biezus" vārdus pateikt vai nu par uzdevuma sastādītāju vai par studentu, kurš šeit uzdod jautājumu.
Tā vien gribas pāris "biezus" vārdus pateikt vai nu par uzdevuma sastādītāju vai par studentu, kurš šeit uzdod jautājumu.
ПВН не бывает в том числе, а всегда по вирсу, так что
8600 * 18% = 1548,00
7500 * 18% = 1350,00
В бюджет заплатить придётся 1548 - 1350 = 198,00.
8600 * 18% = 1548,00
7500 * 18% = 1350,00
В бюджет заплатить придётся 1548 - 1350 = 198,00.
Tūlīt atkal varēsiet man kolektīvi "uzbraukt", tomēr izteikšu savas domas.
Mans novērojums - tik daudzi no jums cenšas visādi palīdzēt ar padomu, bet tam, kurš jautājumu uzdeva - "ne silts, ne auksts"... Arī šajā gadījumā. Uzdeva jautājumu, saņēma pirmo atbildi un pazuda. Nemaz nepainteresējoties, vai diskusija turpinās, vai ir arī vēl kādi atbilžu varianti. Vēl jo vairāk, ka pirmās abildes nebija precīzas, jo pats uzdevums definēts neprecīzi.
Izsaku neapmierinātību tāpēc, ka dzīvē sastopos ar šiem jautājumu uzdevējiem studentiem, kuri pēc tam nonāk pie tāfeles tikpat balti kā pati tāfele - ar internetā sagrābstītām gadījuma atbildēm. Un tad vēl taisa lielas acis, kad jāaizrāda uz viņu aplamībām.
Mans novērojums - tik daudzi no jums cenšas visādi palīdzēt ar padomu, bet tam, kurš jautājumu uzdeva - "ne silts, ne auksts"... Arī šajā gadījumā. Uzdeva jautājumu, saņēma pirmo atbildi un pazuda. Nemaz nepainteresējoties, vai diskusija turpinās, vai ir arī vēl kādi atbilžu varianti. Vēl jo vairāk, ka pirmās abildes nebija precīzas, jo pats uzdevums definēts neprecīzi.
Izsaku neapmierinātību tāpēc, ka dzīvē sastopos ar šiem jautājumu uzdevējiem studentiem, kuri pēc tam nonāk pie tāfeles tikpat balti kā pati tāfele - ar internetā sagrābstītām gadījuma atbildēm. Un tad vēl taisa lielas acis, kad jāaizrāda uz viņu aplamībām.
Jā, un pēc tam dabū maģistra grādu un strādā par grāmatvežiem, izstumjot no darbavietas kādu, kas tiešām prot kārtot grāmatvedību!
Nesaukšu neko un nevienu vārdā, pateikšu tikai vienu - ne viens vien students, ieraudzījis komisijas sastāvā manu vārdu, steidzami pagriež auditorijai muguru un meklē iespēju "pielīmēties" citai grupai...
aivars007
vismaz šodien ar cieņu pret meitenēm
vismaz šodien ar cieņu pret meitenēm
Dacents 08.03.2007 11:45
55 сообщений на сайте
55 сообщений на сайте
Ļaunais Aivars!!!
Interesanti, kas bija man komisijā??? Viens vīrietis bija, bet vārdu neatceros!
Ha! lai nu kā, bet man bija 9!
Interesanti, kas bija man komisijā??? Viens vīrietis bija, bet vārdu neatceros!
Ha! lai nu kā, bet man bija 9!
Andaz
Un paldies Dievam!
Priekš kam Jums atcerēties ļaundaru vārdus?
Neesat taču atriebīga...?
Es arī neesmu ļauanatminīgs - atriebjos un uzreiz arī aizmirstu...
Un paldies Dievam!
Priekš kam Jums atcerēties ļaundaru vārdus?
Neesat taču atriebīga...?
Es arī neesmu ļauanatminīgs - atriebjos un uzreiz arī aizmirstu...
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть