Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Ceļa izdevumi К списку тем

Estella 05.03.2007 15:12
78 сообщений на сайте
78 сообщений на сайте
Ответы (7)
Diemžēl domāju , ka ir jāapliek ar visiem nodokļiem tāpat kā tā būtu alga.Vienīgi 120, - Ls šogad var kā dāvanu noformēt tos ceļa izdevumus , bet pārsniegumu nekā .
Nu ja. Paldies! Kā komandējums man tas laikam galīgi neder

Estella 05.03.2007 15:22
78 сообщений на сайте
78 сообщений на сайте
kāpēc, ja mēneša laikā (ja brauc ar auto) viņš uztaisa maršruta lapu un pieliek degvielas čekus tad nekas nav jāapliek ar algas nodokļiem, tāpat ar braukšanas kartēm ir rīkojums apmaksāt braukšanas karti, lai darbinieks var atbraukt un visu izdevumos

Larao 05.03.2007 15:22
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Viņš mums braukā ar autobusu. Un esam vienojušies par 30% ceļa izdevumu atmaksu. Man gada laikā diez vai salasīsies tie 120 latiņi. Domāju, ka katram gadījumam vēl uztaisīšu rīkojumu, ja nu kādām inspekcijām ienāks prātā mani "tribulierēt"
Pagaidām rakstīšu kā neapliekamo ienākumu algu sarakstā. Paldies par padomiem!

Estella 05.03.2007 15:28
78 сообщений на сайте
78 сообщений на сайте
par dāvanu vajag rīkojumu, tieši kā dāvinājums nevis izdevumu kompensācija, a kā viņš notērē dāvanas naudu autobusu biļetēs vai saldējumā, tas jūs neskar. rakstiet katru mēnesi rīkojumu vai ja summa nemainās rakstiet uz gadu, ka katru mēnesi izsniegt/pārskaitīt uz kontu xx latus

Sibylla 05.03.2007 15:54
1499 сообщений на сайте
1499 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть