Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kura graamatvediibas programma labaaka? К списку тем
Kura graamatvediibas programma labaaka?
Sveicinaati,
Shobriid esmu graamatvediibas programmas mekleejumos. Gribeeju uzzinaat Juusu viedokli par shiim programmaam. Kaadu lietojat Juus? Kura labaaka? kura ne tik laba?
Graamatvediibas programmas nav nemaz tik leetas, lai taa uzreiz pirktu kura pagadaas. Taadeelj arii luudzu Juusu paliidziibu.
Ответы (21)
Atkal sākas riņķa dancis! Forumā ir daudz reiz diskutēts par šo jautājumu pameklējiet lūdzu
Es strādāju ar UVI un pēc tam ar Apvārsni, patīk. Bet svarīgākais ir konsultanti, man nepaveicās.
Nu cik var!!!!!!!
Pārvariet iedzimto slinkumu un meklētājā pameklējiet! Varēsiet lasīt tēmu satrakstu cauru nakti!!!
mekleet jau var, bet man tie programmu nosaukumi neko neizsaka, jo shiis programmas i deguna galaa neesmu redzeejusi, taadeelj jau prasu tiem kuri ar shiim programmaam straadaa.
Vienkaarshi negribas nopirkt programmu uz dullo. Un ja nu taa neder?
Un programmu aprakstos, shiis programmas ir izslaveetas nu nenormaali. Bet kaa ir iisteniibaa?
Ljoti atvainojos, ja gadiijumaa atkaartojos, esmu jauna graamatvede un sho maajas lapu tikai iepaziistu...
Как можно посоветовать программу, не зная специфики вашего предприятия?
Sermolinja
Ja gribat jēdzīgu padomu - pajautājiet konkrētāk - cik liels uzņēmums, kāda dokumentu aprite, kādā nozarē darbojas uzņēmums utt.
Ne katra programma derēs visos dzīves gadījumos.
uznjeemums ir mazs, darbiibas sfeera nekustamie iipashumi, un starpnieciibas dariijumi.
nu bet tad piesakieties uz programmas prezentāciju un tad jums būs vismaz priekštats par programmu, ir arī dažas kurām var dabūt demoversiju. un tad vēlreiz palasiet foruma atsauksmes.
visas lielās programmas ir labas, ja viņas kārtīgi apgūst un kārtīgi aizpilda visus programmas lauciņus
Toljko ne MEdiatrix GRV.3-mi otkazalisj,xotja poterjali denjgi!!!Seicas ja rabotaji Tilde Jumis ne mogu naradovatjsja!!
JUMIS - 15,martā plkst.13,00 Vienības gatve 75a, Rīga - bezmaksas prezentācija (ieteicams iepriekš pieteikties) vai
www.tilde.lvir izmēģinājuma versija - bezmaksas uz 30 dienām. Varat paspēlēties un izvērtēt.
Сколько людей - столько и мнений! Одному одно легче и удобней, другому - другое. Поработала уже с двумя конфигурациями 1С - считаю, что гораздо лучше, чем Тилде:-/
Вопрос спорный - много раз обсуждавшийся. Чтобы решиться - надо попробовать!
Beigās viss pret naudu atduras! Var gribēt Scalu (ar visām fīčām un navorotiem), bet, ja šefs tūkstošus 10 nedod, tad beigās ar Zalkti jāaizlāpās!
Vai arī otrādi - šefs grib "vipendrivatsja" un Scalu vai Hansu nopērk un grāmatvedis, pēc tam, var kaut uzkārties.
nu uz lētāku šefu vieglāk pierunāt, ne vienmmēr pati jaunākā ir pati labākā, vecajām ir tas labums, ka daudzas iekšējās nepilnības jau atklātas un novērstas, bet pavisam jaunajai visādi var gadīties.
Andaz
Zalktis nav nekāda lāpāmadata vai lāpāma zeķe...
Tā iesācējam ir ļoti laba programma - vienkārši apgūstama un vienkārša lietošanā.
Закрыть
Краткое описание нарушения