Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Precu registracijas zurnals saskana ar MK not.Nr.339 К списку тем
Precu registracijas zurnals saskana ar MK not.Nr.339
Saskana ar siem not.javedprecu registracijas zurnals.Tatadpar izsniegtajam un sanemtajam PPR. Bet jautajums ja runa iet par PRECU dokumentu registraciju vai saja zurnala jaregistre ari tas PPR ar kuram sanemam piemeram dzeramo udeni, kancelejas preces, pamatlidzeklus utt.Manarevidente teica VISAS PPR , bet ja ta padoma tas ta4u butu apsurdi registret piemeram PPR par pamatlidzeklu iegadi saja zurnala.
Ka jus doamajat?
Ответы (8)
Эта тема уже ни один раз обсуждалась на форуме, нужно регистрировать все накладные. Почему? Почитайте пункт 2 правил 339, ".....preču un citu materiālo vērtību (turpmāk - preces).......". Так что в понимании правил 339 товар - это все материальные ценности. Вы же не будете отрицать , что ОС это не материальная ценность.
Накладные на товар - в одном журнале, на ОС -в другом, на прочие расходы - в третьем. Я (кроме товарных на торговой точке) не записываю, если нужно будет распечатаю из программы.
Inst , а какая у Вас программа , которая выдает все перечисленные графы?
25.1. ieraksta datums un kārtas numurs;
25.2. pavadzīmē–rēķinā norādītais darījuma partneris;
25.3. pavadzīmes–rēķina datums un numurs;
25.4. darījuma apraksts;
25.5. pavadzīmē–rēķinā norādītā darījuma vērtība (bez pievienotās vērtības nodokļa);
25.6. dabas resursu un akcīzes nodokļi (ja tādi ir);
25.7. piešķirtās atlaides, ja tādas ir;
25.8. pievienotās vērtības nodokļa summa (ja tāda ir);
25.9. kopējā summa;
25.10. citi nepieciešamie rekvizīti.
Или журнал регистрации у Вас просто в Экселе ведется?
Нет, все графы точно не выдает ...
Инст боюсь в таком случае могут быть проблемы при проверке СГД.
Похоже заведу еще журнальчик - но не хочется как!
Заведите в Экселе, здесь есть образец.
Закрыть
Краткое описание нарушения