Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pamatlīdzekļu nolietojums! К списку тем
Pamatlīdzekļu nolietojums!
No kuras summas rēķina pamatlīdzekļa nolietojumu, no summas ar PVN vai no summas bez PVN!?
Ответы (12)
А по какой сумме НДС числится на учете - с НДС или без НДС?
Ja neesat PVN maksātāji, tad arī PL Jums uzskaitē būs ar PVN un no tās jārēķina nolietojums.
Ja esiet, tad PVN ir Jūsu priekšnodoklis, bet PL uzskaitīts "pliks".
A kas tad notiek, kad iegādājos PL un vēl nebiju PVN maksātājs (nolietojumu rēķinu no visas summas ar PVN), bet laika gaitā kļuvu PVN maksātāju! Es turpinu nolietojumu rēķināt kā rēķinājusi, vai man vajag veikt kādas izmaiņas nolitojuma aprēķināšanā!?
Ja kļūstat par PVN maksātāju, tad sāciet ar to, ka izlasiet MK noteikumus Nr.933 "Likuma "Par pievienotās vērtības nodokli" normu piemērošanas kārtība" un pašu likumu arī.
Andaz
A kopš kura laika tagad vēl arī likumi būs jālasa...?
Priekš kam tad ir šī mājas lapa radīta...?
Ui, atvainojos, es tāds padomju kaluma cilvēks, lasu likumus. Man skolā iemācīja, ka "likumu nezināšana neatbrīvo no atbildības"...
Andaz
Tagad jau atbrīvojot, es dzirdēju - viena tante tirgū dārzeņu paviljonā teica...
Larao, без прочтения этих нормативок всё равно не обойтись, а отчислять предналог - это всего лишь право, а не обязанность, можете отчислить, можете оставить как есть.
Diemžēl es likumus lasu, mana ikdienas literatūra
Larao, сорри, это было не Вам, а Litalita:-)
Закрыть
Краткое описание нарушения