Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
PVN ES К списку тем

Popiene 07.03.2007 14:57
30 сообщений на сайте
30 сообщений на сайте
Ответы (4)
Saņemts avansa rēķins un apmaksāts, tad arī reverss.

Evvitaa 07.03.2007 15:00
555 сообщений на сайте
555 сообщений на сайте
Rēķins ir izrakstīts janvārī, bet par preci samaksāja februārī un saņēma martā, tad es saprotu ka pareizi būtu man jāliek tad kad samaksāts, tas ir febuārī.

Popiene 07.03.2007 15:04
30 сообщений на сайте
30 сообщений на сайте
12.pants PVN
(17) "Nodokli par preču iegādi Eiropas Savienības teritorijā maksā, kad saņemtas preces un saņemts nodokļa rēķins vai samaksāts avanss saskaņā ar rēķinu. Aprēķināto nodokli par preču iegādi Eiropas Savienības teritorijā, par kuru nav saņemts nodokļa rēķins, iekļauj nākamā taksācijas perioda nodokļa deklarācijā pēc preču iegādes Eiropas Savienības teritorijā."
es liktu februārī
(17) "Nodokli par preču iegādi Eiropas Savienības teritorijā maksā, kad saņemtas preces un saņemts nodokļa rēķins vai samaksāts avanss saskaņā ar rēķinu. Aprēķināto nodokli par preču iegādi Eiropas Savienības teritorijā, par kuru nav saņemts nodokļa rēķins, iekļauj nākamā taksācijas perioda nodokļa deklarācijā pēc preču iegādes Eiropas Savienības teritorijā."
es liktu februārī

Evvitaa 07.03.2007 15:15
555 сообщений на сайте
555 сообщений на сайте
Paldies!

Popiene 07.03.2007 15:34
30 сообщений на сайте
30 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть