Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN ES К списку тем

PVN ES
Lūdzu palīdziet. Kurā brīdi reversā jāliek PVN atskaitē no ES saņemtai precei. Vai tad kad izrakstīts rēķins? Vai tad kad samaksāts? Vai tad kad saņemta prece? Katrs darījums ir noticis atšķirīgos mēnešos, par preču saņemšanu pavadzīme nav, bet tika atsūtīts rēķins divus mēnešus iepriekš izrakstīta.:-(
Popiene
Popiene 07.03.2007 14:57
30 сообщений на сайте

Ответы (4)

Saņemts avansa rēķins un apmaksāts, tad arī reverss.
Evvitaa
Evvitaa 07.03.2007 15:00
555 сообщений на сайте
Rēķins ir izrakstīts janvārī, bet par preci samaksāja februārī un saņēma martā, tad es saprotu ka pareizi būtu man jāliek tad kad samaksāts, tas ir febuārī.
Popiene
Popiene 07.03.2007 15:04
30 сообщений на сайте
12.pants PVN

(17) "Nodokli par preču iegādi Eiropas Savienības teritorijā maksā, kad saņemtas preces un saņemts nodokļa rēķins vai samaksāts avanss saskaņā ar rēķinu. Aprēķināto nodokli par preču iegādi Eiropas Savienības teritorijā, par kuru nav saņemts nodokļa rēķins, iekļauj nākamā taksācijas perioda nodokļa deklarācijā pēc preču iegādes Eiropas Savienības teritorijā."

es liktu februārī
Evvitaa
Evvitaa 07.03.2007 15:15
555 сообщений на сайте
Paldies!
Popiene
Popiene 07.03.2007 15:34
30 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.