Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Digitālie tahogrāfi un izmaksas К списку тем
Digitālie tahogrāfi un izmaksas
Sveicināti, gribētos vērsties pie grāmatvežiem, kuri ir saskārušies ar digitālo tahogrāfu uzņēmumu un vadītāju kartēm. Nezinu kā pareizi viņas uzskaitīt grāmatvedībā:
vadītāju kartes tiek izsniegtas uz 5 gadiem, ejot prom autovadītājs tās ņem līdzi. Kā pareizi atspoguļot grāmatvedībā norakstīt izdevumos uzreiz vai pa daļām 5 gadu laikā????
Ko darīt, ja kāds autovaītājs nenostrādās 5 gadus un aizies prom ar visu karti????
P.S. pus gadu atpakaļ jau uzdevu šo jautājumu, bet atbildi tā arī nesaņēmu
:'( varbūt tagad kāds ir ticis gudrāks šajā jautājumā kā nekā gada pārskats jānodot jau pavisam drīz!!!
Ответы (14)
Я сразу списала в расходы и не ломаю себе голову. Не такая уж там большая сумма.
A ja razdelila na 5 let, no pri uvolnenii, budu etu kartocku spisivat v rasxodi.
Es ar domāju sadalīt uz 5 gadiem, un darba attiecību pārtraukšanas gadījumā norakstīt izmaksās, tikai nesaprotu, kur lai grāmato 1120 vai varbūt kādā citā kontā?????
А я считаю, что это обучение водителей. Нематериальные могут быть только на фирму, а это карты водителей.
A bilancē???? Katru gadu piekto daļu uz 7... tas saprotams
Es tā padomāju uz nemateriālajiem ieguldījumiem likt tomēr būtu kaut kā nepareizi

varbūt uz 2410???? vajag taču viņam kaut kur būt lai 5 gadu laikā varētu norakstīt????:-S
На нематериальных им точно нечего делать.
Piekrītu!!!!

Sveiciens 8. martā, lai jauka un saulaina dieniņa!!!!!!!!!!!
Sakiet lūdzu a visus a/m sertificēšanas izdevumus, licences Jūs ar uzreiz izmaksās norakstat????
Es ar tāpat, vot tikai ar tām kartēm kaut ko sajaucu sev galvu.
Закрыть
Краткое описание нарушения