Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Reprezentācijas izdevumi un darba alga К списку тем

Sannija 08.03.2007 11:30
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Ответы (14)
Kāds sakars VSAOI un uzņēmuma līgumam???

Larao 08.03.2007 11:45
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Un vēl PVN

Larao 08.03.2007 11:45
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Ne tikai ar PVN! Plus vēl tās ir arī reprezentācijas izdevumu sastāvā...
Tā iet, kad visādas pārgudrības samācās...
Kā teica Dagnija "Limuzīnā..." - "tā jau ir, dažs labs visādas valodas sagramstās, tikai savu dzimto valodu kā nevar tā nevar iemācīties..."
"es taču saku kakis, bet man saka - tu saki nepareizi - jāsaka kaķis, bet es taču saku kakis, es kā nevaru tā nevaru to vārdu iemācīties, un saku kakis.."
Tā iet, kad visādas pārgudrības samācās...
Kā teica Dagnija "Limuzīnā..." - "tā jau ir, dažs labs visādas valodas sagramstās, tikai savu dzimto valodu kā nevar tā nevar iemācīties..."
"es taču saku kakis, bet man saka - tu saki nepareizi - jāsaka kaķis, bet es taču saku kakis, es kā nevaru tā nevaru to vārdu iemācīties, un saku kakis.."

Ar tulku - fizisku personu (kura nav pašnodarbinātā persona),tika noslēgts uzņēmuma līgums par darbu apmaksu. Uzņēmumam par viņu ir jāmaksā gan VSAOI, gan IIN, izņemot riska valsts nodevu. Jautājums - tā kā šis pakalpojums tieši attiecas uz minēto reprezentācijas pasākumu, vai izdevumi būtu jāgrāmato kā "reprezentācijas" vai var arī kā "citi administrācijas izdevumi". PVN varbūt pieminēju nevietā..

Sannija 08.03.2007 12:01
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Vai vispār var ar nereģistrētu fizisku presonu slēgt uzņēmuma līgumu?

Larao 09.03.2007 10:32
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Ну и что?Если это разовый договор и физик не занимается этой дарбибой регулярно, на кой ему регистрироваться?
TAd tās ir darba attiecības

Larao 09.03.2007 13:40
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть