Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS paraksts
Man atgadījās dīvainas lietas - pēkšņi nedarbojas neviens EDS paraksts, kaut gan iepriekš parakstīju un nosūtīju atskaites.
Parādās paziņojums "Uzmanību, failam jābūt ar paplašinājumu SIG".
Vai kādam no Jums tādi brīnumi nav rādījušies?
Piezvanīju EDS tehniskajam dienestam - nezināja atbildi. Lai meklējot vīrusu datorā utt. Bet es skaidri zinu, ka manā datorā vīruss nevar iekļūt.
Tuvojas 15.datumsun esmu manāmi satraukts.
:'( :'(
Ответы (86)
Kā gan VIDs kaut ko var zināt??? Būtu dīvaini, ja zinātu!
Ak, ne sipte soļ v ranu...
:'( :'( :'(
Pajautāšu rīt kolēģītei, ja neaizmirsīšu, viņa ar EDS ņemas.
посмотрите, какое расширение? может преобразовали нечаянно?
попросите файл еще раз.
Es saprotu, ka 5.datumsir garām (Ziņojums par darba ņēmējiem) un 15.datums(PVN) nav pienācis, tāpēc laikam neviens neko lādzīgu nevarēs atbildēt.
Bet tā kā esmu centīgs un dažam labam jau esmu sagatavojis gan PVN, gan socatskaiti, gribēju nosūtīt un...
:'( :'( :'(
Ww7
Ja tas būtu vienai firmai, varētu tā padomāt.
Bet ne jau vienai vien.
Un vēl - es ar datoru neesmu uz "Jūs", tas nozīmē, ka nejauši neko neizdzēšu un arī nemainu.
не понимаю, из чего делать проблему? позвоните и попросите файл, скажите запороли, выбросили, да мало ли.
Man vnk kolēģīte jau projām, bet pati neEDSojos. AQizsūtītšu viņai e-pastu, lai neaizmirstas
все файлы преобразовались?
ну и ну:))) тогда точно не на ВЫ:)))
Если у Вас этот файл в компе,то попробуте скопировать файл с EDS paraksts на флешку/дискету и при подписании возьмите этот файл с флешки/дискеты.
Giza
Paldies par padomu, bet tagad nekas nesanāks, jo VID man visus parakstus nobloķēja. Gaidu cilvēku, kurš pārnāks mājās un mēģināšu no cita datora atjaunot.
Ja arī tad nesanāks, laikam būs jāiet nošauties.
VID ieteica mēģināt caur Opera vai Mozilla - izmēģināju - tas pats - nekā!
Kur var dabūt lētāku striķi, lai pakārtos... :'( :'( :'(
а в чем проблема получить новый файл?
было бы из-за чего хныкать.
Ww7
Redzu, ka nesaprotat. Saņēmu jaunu failu - nedarbojas!
Tagad smaidu. Vai tā patīk labāk?
tieši manas izjūtas šodien. Noņēmos darbā ar EDS un tā arī nekādi nevarēju vispār saņemt EDS paraksta failu, nu nerādīja to logu ar Save kaut nošaujies. Sazvanījos ar VID datoristu, viņš pat man uz e-pastu atsūtīja to parakstu un atkal nekā. Paziņo, ka Dokuments netika parakstīts, jo izmantota nepareiza privātā atslēga. VID datoristam met tādu pašu paziņojumu.
Nesaprotu vai problēma ir kaut kādos datora uzstādījumos darbā vai kā? Atnācu mājās un citai firmai pieprasīju EDS parakstu, ieseivoju viss, čikiniekā un aizsūtīju atskaites. Nezinu rīt jāzvana atkal uz VID lai bloķē to parakstu un jāmēģina no jauna.
Man šķiet, ka VID-ā pašiem kaut kas reizēm nav kārtībā.
Viens no maniem daudzajiem priekšniekiem arī šodien saņēma jauno drošības kodu, bet arī viņam atslēgas faila "ieseivošanas" logu neparādīja vispār. Un jaunu drošības kodu arī vairs nevar pieprasīt. Rīt atkal jāzvana uz VID.
Это не у ВИДа не в порядке, в каждом компьютере свои прибамбасы по безопасности. Если Вы хотите получить электронную подпись, а окно на скачивание не появляется, посмотрите на строчку, которая возникает в самом верху Вашего экрана и прочитайте что там написано. Нужно разрешить этому окну появиться.
Aivars007
Makssoft ну кого Вы учите? Гражданин сам умный.
Aivars007
Ww7
Un vēl - es ar datoru neesmu uz "Jūs", tas nozīmē, ka nejauši neko neizdzēšu un arī nemainu.
Маргарита, а как убрать это блокирование?
Закрыть
Краткое описание нарушения