Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Tildes jumis К списку тем

Tildes jumis
Labdien!

Gatavoju PVN atskaites Tildes Jumii, bet saskaros ar probleemu to,ka gatavojot atskaites nesakriit registreeto dokumentu summas ar PVN deklaraacijaas. Respektiivi iegramatots ceks par summu 10.00 LVL, bet deklaraacijas gatavojot uzraadaas 8.47 bez pvn un pvn 1.52, bet iegraamatots ceks ir ar 8.47 un PVN 1.53?

Kaadeel shaadas izmainas notiek deklaraaciju paarskatos?
Inceles
Inceles 14.03.2007 14:35
533 сообщения на сайте

Ответы (9)

Jāizmanto ikoniņa Specofikācijas (to var atrast atverot atskaiti PVN deklarāciju).Specifikācijā jānorāda visi konti, kuri piedalās atskaites veidošanā. Ja kaut ko nesaprotiet , rakstiet
Actrida
Actrida 14.03.2007 15:14
98 сообщений на сайте
Nav pareizi piesaistīti konti specifikācijā, tieši tā, kā saka Actrida.

Un summas dalīšanai ieteikums izmantot dalīšanas pogu, tad arī būs precīzāka atskaite.
Andaz
Andaz 14.03.2007 16:01
27897 сообщений на сайте
Nu man specifikaacijaa ir visi vajadziigie konti piesaistiiti, bet probleema ir tajaa,ka laikam veidojot atskaites programma pati paareekina ievadiitos chekus un citus dokumentus.Piemeeram,Iegraamatots man cheks ir par kopeejo summu 10.00 LVL 8.47 + PVN 1.53, bet veidojot PVN atskaiti jumis to cheku panem, bet 8.47 +1.52.Liidz ar to PVN atskaitee veidojas nobiides no suumas kas ir virsgraamataa un lai vareetu nodot korektu atskaiti es ar roku laboju to aili kur ir 18% liekot piemeeram 18.05%....
Inceles
Inceles 14.03.2007 19:49
533 сообщения на сайте
Specifikācijā var uzlikt tā, ka Jumis ņem tieši pareizo PVN summu, nevis aprēķina to no pamatsummas. Grūti tā izskaidrot divos vārdos. Šodien vairs neesmu darbā un mājas datorā man Jumis nav.

Jums nav norādīta e-pasta adrese. Ja būtu, tad es varētu Jums sīkāk uzrakstīt, kā vajadzētu būt.
Lienebe
Lienebe 14.03.2007 23:06
2527 сообщений на сайте
Ja tas ljoti neapgruutina vareesiet atsuutiet uz e-pastu kronesiela@inbox.lv

Jumi lietoju gandriiz gadu un visu laiku mocos ar taam PVN atskaiteem....
Inceles
Inceles 14.03.2007 23:45
533 сообщения на сайте
Inceles, apskatiet e-pastu
Lienebe
Lienebe 15.03.2007 09:05
2527 сообщений на сайте
PVN deklarācija pielikumu specifikāciju, ja ir standarta variants, tad jābūt aizpilītai Pārskats PVN 1 (Iekšzemes darījuma summa 100% likme), kurā norāda kontus kuros ir summas bez PVN, un aizpilda Pārskats PVI 1 (Iekšzemes darījuma PVN summa), šeit ir jābūt norādītiem kontiem tādiem pašiem, kas ir deklarācijas 62.rindā
Larao
Larao 15.03.2007 09:17
6767 сообщений на сайте
vēl ja kaut kas nesanāk, tad ir jāskatās, kas norādīta lauka atlasē, ja lauka atlasē ir norādīts PVN likme 18%, tad grāmatojumā arī ir jābūt norādītai 18% likmei! Ja atkases kritēriji nesakrīt tad informācija arī nebūs
Larao
Larao 15.03.2007 09:19
6767 сообщений на сайте
Paldies visiem tagad viss ir kaartibaa!;-)
Inceles
Inceles 16.03.2007 11:57
533 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.